Имам Браво 97’ 1.6 16V и се чудя какво масло да му сложа, а преди да махна старото се чудя има ли смисъл да сложа някаква добавка, за почистване на нагари, за инжекциона или...посъветвайте ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да си сложа на Бравото 97' 1.6 16V
Collapse
X
-
за маслото има изписани хиляди теми - ползвай търсачката. аз ползвам Селениа 20К и съм субективно доволен. всяко марково масло не менте 10W40, ще ти върши чудна работа.и по принцип добавките за почистване на инжекторите се сипва в бензина"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
mr_miti написа:Аз сам с Castrol 5W40 и сам много доволен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
georgiarg написа:Аз по принцип слагам СЕЛЕНИЯ.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:georgiarg написа:Аз по принцип слагам СЕЛЕНИЯ.
Коментар
-
sev написа:Stoyan_68 написа:georgiarg написа:Аз по принцип слагам СЕЛЕНИЯ.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Аиде пак се почна - ако мине месец без такава тема направо е бил непълноценен . А и Нино е прав - какво значи "Много съм доволен" за маслото. Ако маслото е добро - двигателя ще се запази по- дълго време, но едва ли ще умре още на другия ден ако сложиш и китайско. Аз лично (не веднъж съм споменавал) карам с Мотул - качествено е, и май няма много негови ментета. Оттам нататък маслото е въпрос на личен избор и финанси.
Коментар
-
Stoyan_68 написа:като почнат да си ги смучат тия неща от пръстите...ето ги заводите на Seleniahttp://www.selenia.com/en/pr_impianti.asp
Коментар
-
На филийка ли го намаза, на вкус ли го опита, какво... обясни МОЛЯ те по-подробно в какво се обяснява доволството ти И РАЗЛИКАТА която обуславя това "ДОВОЛСТВО" спрямо предишното ти масло.Без майтап, целият съм в "СЛУХ"!???????????? Rolling EyesBrava 1.6 16V ELX
Коментар
-
mr_miti написа:Колега не е нужно да се заяждаш. Имал сам проблеми с масла и за това казвам, че с това сам доволен. За разлика от другите, при това на -20 градуса лампата на маслото си гасне веднага след като запаля. Ето образовай се малко преди да правиш каквито и да било коментари.Темата не сам я писал аз, а мой приятел ми я даде.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
mr_miti написа:Колега не е нужно да се заяждаш. Имал сам проблеми с масла и за това казвам, че с това сам доволен. За разлика от другите, при това на -20 градуса лампата на маслото си гасне веднага след като запаля. Ето образовай се малко преди да правиш каквито и да било коментари.Темата не сам я писал аз, а мой приятел ми я даде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар