Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъклата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Затъмняване на стъклата

    Обмислям да затъмня задните странични и задното стъкло на мойто Стило. Оглеждам се за оферти и коли около себе си с затъмнени стъкла. Но не мога да видя стило. Някой колега от форума правил ли е въпросната процедура, може ли да сподели снимки. Видях една панда от новите с и без затъмнени, много по добре изглеждаше с затъмнените стъкла, та ми се прииска и на мен :D.
    Fiat Stilo 1.6 16v

    #2
    Лично аз съм много доволен от както затъмних на Пунтото стъклата. Единствения проблем е при паркиране вечер. Иначе дори е полезно вечер, понеже и на дълги да ти карат отзад, пак не ти пречи (с изключение на огледалата де). 3те стъкла ги затъмних за 100лв - труд и материали. Момчето работеше много сръчно, без точица забележка са, вече 2 години. Според мен - затъмнявай.

    Коментар


      #3
      Най-грешно дадените пари за една кола е фолиото-лично мнение.Ако ще правиш любов в колата затъмнявай :D
      Bravo 1.9d 97г

      Коментар


        #4
        Здравей колега ,супер е да си затъмниш стъклата, професионално с качествено фолио,иначе да си сложиш китайски оцветен цилофан на стъклата си е загуба на пари
        Авто Декор Студио

        Коментар


          #5
          Това е фолио на над 6 години.
          Прикачени файлове
          Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

          Коментар


            #6
            Добре се е съчетало с цвета на колата. Къде си го слагал и цена ориентировачно. Да на превиш реклама, може и на лично.
            Fiat Stilo 1.6 16v

            Коментар


              #7
              Колега, аз мисля, че ако имаш малко търпение, можеш и сам да го направиш. Колата на баща ми и на един познат ги залепих аз. Купуваш си фолио, най-много 15лв ако е качествено, след това с много сапунена вода или препарат за миене на стъкла мокриш фолиото и стъклото, слагаш го, изкарваш въздуха с кредитна карта и си готов. Няма да е зле и ако някой ти придържа тук там, щото понякога ще трябват 3-4 ръце. Проблем се получава ако стъклото е по-огънато, тогава се получават балони понякога. Честно казано, аз не го правих перфектно, но след като потроших 2-3 парчета му хванах цаката и ефекта беше добър, като изключип 2-3 балончета, които за да ги видиш трябва да се набиеш до стъкрото и да го загледаш. Сега и аз имам Стило, комби и мисля да му сложа, просто трябва да ми остане 1 следобяд свободен. Моето Стило е сиво като твоето, та ще пусна снимки като съм готов и ако не си ме изпреварил.

              Коментар


                #8
                Не е Стило, ама карай :Д всичко си е супер, само вечер мнооого трудно се вкарва в гараж, особено както няма лампи наоколо иначе отвън->вътре нищо не се вижда, вътре->вън леко затъмнено :Dслагайй
                Drive It Like You Stole It | Гараж
                RIP Fiat Tipo '92 1.6

                Коментар

                Working...
                X