Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при покупка на Fiat Stilo 1.6 16V

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет при покупка на Fiat Stilo 1.6 16V

    Здравейте на всички, надявам се скоро да станем колеги.Пиша по случай, че сериозно съм решил да си купа Fiat Stilo.Става дума за бензинов мотор 1.6 16V 103к.с. 2004година.Въпросите ми са към някой който има такава кола (или е имал) да ми разясни как стоят нещата с модела или по точно с този мотор!Имам познат с Fiat Stilo който му създава проблем електрониката на колата и му гасне по време на движение,а по негови думи ремонта бил адски скъп.Моля някой, ако е имал подобен проблем с електрониката да разясна как може да се оправи и при кой мотори на колата и година може да се получи?Благодаря на всички които ще ми помогнат с избора и съжалявам, ако съм сбъркал раздела във форума.Поздрави на всички.

    #2
    Железарията по мотора е като на старите.Имат си ги проблемите с електрониката. Може да са евтини, може и да са скъпи-зависи какво е.Ако пали нормално, мотора не се мята в коша, не е във вид на лоена топка и няма признаци да гори масло, да надува казанчета и т.н., не бих го мислил много. Поддръжката е без пари на фона на повечето коли в този клас. Дори и скъпите за оправяне неща, реално не са чак толкова скъпи.Прецени си добре нуждите обаче, защото има неща, за които колата просто не става- не е мислена за тях. При системно претоварване съединител, окачване и т.н. умират много бързо.

    Коментар


      #3
      1.6 Stilo Никога, с тва ЕКУ на лепнато на мотора, няма как да не е тръгнало да изгаря вече.

      Коментар


        #4
        Еку-то лесно се мести. Аз имах проблем, но го ремонтираха и сега всичко е наред.

        Коментар


          #5
          аз лично не ги долюбвам.същият мотор на браво,брава,марея,беше железен от към електроника и здравина и слаб от към разход,при стилото обаче е кошмар

          Коментар

          Working...
          X