Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заличаване на драскотини със спрей?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заличаване на драскотини със спрей?

Днес, като вадих колата от гаража, опрях задницата в метален прът и одрасках колата. Имам още една драскотина по колата и реших да взема спрей и да ги залича. Колата ми е сив металик и смятам да си взема такъв спрей.Някой знае ли точно как става това? Трябва ли 1-во да мина със шкурка или може и направо? Слагам вестник отгоре и правя цепка само там, където е одрасканото? На едната драскотина падна боята и отдолу се показа нещо като каучук или гума... Другата е повърхностна, но си личи.
    Coupe 1.8 16V

Колега, по-добре иди при специалист, защото така, както си решил да правиш... ще се получи манджа с грозде! Ако имаш "точна" ръка може с една карфица съвсем леко натопена в боя да запълниш драскотината.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Сега един приятел ми каза със "шлайф" паста, която запълвала такива драскотини... Някой да знае нещо по въпроса?
      Coupe 1.8 16V

Коментар

fiat_love написа:
        RAADOO написа:
        Сега един приятел ми каза със "шлайф" паста, която запълвала такива драскотини... Някой да знае нещо по въпроса?
        Драскотината стигнала ли до грунда (да се вижда бяла ивица)?
        Да. Другата драскотина е стигнала до нещо черно, като каучук.
        Coupe 1.8 16V

Коментар

Пробвай с полиране(пастиране) в повечето добри автомивки го правят аз така на Типо-то заличих едни драскотини.
          N.Y. State of Mind

Коментар

Пастирането е за малки драскотини. Моите не са малки А някой не знае ли нещо за "шлайф" паста?
            Coupe 1.8 16V

Коментар

И аз смятах да пусна снимки, ама блутута го няма сега. Довечера или утре ще пусна, че да се разбере по-добре.
              Coupe 1.8 16V

Коментар

да ви пусна снимка ПРЕДИ и снимка СЛЕД - на мойте надирания от страничен удар с БЯЛА маршрутка - това което виждате - само това е по силите на пастата - виждате, че си личи и след това - бялото от основата (грунда) на моята кола остава открито в каналчетата на драскотините, така че и аз имам да я правя тази процедура с преливането ... бялото от чуждата боя което е било полепнало по лака отгоре - само то се е махнало:
                Прикачени файлове
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                X