Онзи ден чистих дроселовата клапа и филтъра на Фиатчето, след това една мивка отвън и когато го запалих светна тази лампа. Светвала е и преди, но се гасеше след 10тина секунди, но сега седи включена постоянно. Четох из нета за причини, но навсякъде различно пише - от просто кабелче над педаля на газта, до смяна на ламбда сондата. Чудя се да не съм дръпнал нещо из кабеляците на датчиците, но свалих всичко наново и не видях проблем. Сега понякога държи 2000 оборота на място, спаднат, после пак се качат, понякога решава, че трудно ще запали (върти по 6-7сек на стартер), запали и глъхне, след това се оправи. Дайте акъл какво да гледам и от къде идва това...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за "проблем с инжекторите" не загасва.
Collapse
X
-
Хубаво провери дали си свързал всички датчици, които си разкачил, за да махнеш дросела.п.с. Ако всичко си е на мястото, не е лошо да пуснеш една диагностика и ще си покаже какво е записало като грешка.п.с. 2 ако нямаш кабел за диагностика пиши на л.с. може да се разберем и да я прочетем.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Забравил си да свържеш някоя букса 95%.Тази лампа означава, че има някакъв генерален проблем в горивната система, а не че имаш прецакана дюза.В следващите модели лампата вече е такава:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Букса не е, проверил съм ги 2 пъти. Разходих малко колата сега, след като разкачих дебитомера и разлика има голяма, очевидно е заминал и сега трябва да го сменям. Довечера, на студен двигател, когато най-често прави проблем, ще я видим как ще се представи, ако има проблем колега Punto_ll_HGT ще се разберем за диагностиката.Fiat Bravo HGT
Коментар
-
Hyperion написа:Букса не е, проверил съм ги 2 пъти. Разходих малко колата сега, след като разкачих дебитомера и разлика има голяма, очевидно е заминал и сега трябва да го сменям. Довечера, на студен двигател, когато най-често прави проблем, ще я видим как ще се представи, ако има проблем колега Punto_ll_HGT ще се разберем за диагностиката.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар