Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане относно сваляне на машинка стъкло Fiat Bravo 1.6i '99

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Питане относно сваляне на машинка стъкло Fiat Bravo 1.6i '99

    Здравейте колеги!На колата на приятелката ми се е скапала машинката за сваляне и вдигане на ел. стъклото. Пробвах първо със смяна на копчетата, но проблема остава-стъклото не се сваля.Един познат ми подаря цяла оборудвана врата от Фиат Брава (комбито), за да си сваля каквото ми трябва-в случая реших, че щом не са копчетата е машинката за стъклото. Разглобих вратата (кората) и видях къде е машинката, но не мога да ясваля!!! Дайте съвет как се сваля това нещо и дали въобще се сменя-защото реших да отрежа просто жилата, но после като монтирам на колата на мойта няма идея как ще стане....А да-колата е Фиат Браво (това с двете врати) ’99, 1.6 бензин.Поздрави!

    #2
    Re: Питане относно сваляне на машинка стъкло Fiat Bravo 1.6i

    ако е от шофиора е лесно иначе незнам как става сваля се кората после се отвиват 5 гаики маи бяха свалят се уплатненията от вън на вратата и отвътре за да има луфт стъклото после се бърка и се откача една пластмасова щипка която държи водача за самото стъкло и вадиш машинката малко е тегаво при ваденето но си има чалъм ще видиш как ще я измъкнеш след 10 минути псуване имаи предвид че има разлика в машинките на 99 година и по старите по старите свалят и дигат по бавно и по шумно иначе пасват

    Коментар


      #3
      врата

      Като си стигнал до такова разглобяване Пробваи дали новата машинка ще тръгне на твоята кола само като преместиш буксата Да не се окаже че пак не тръгва.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар

      Working...
      X