Става въпрос за Темпра 1,6 75 газ/бензин. Сутринта забелязах че стрелката за температурата леко играе все едно е икономайзер. Дам газ качва се до към 90 и малко после спада до към 70 примерно. Перката си се включва. Забелязах също че при стрелка под 90 градуса перката работи. Извадих буксата от датчика той нали е долу на радиатора малко над маркуча - пак отчита температурата не пада до 0. Дали въпросния датчик е за смяна или къде е проблемът
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелката за температурата
Collapse
X
-
Re: Стрелката за температурата
Fiat 127 написа:Става въпрос за Темпра 1,6 75 газ/бензин. Сутринта забелязах че стрелката за температурата леко играе все едно е икономайзер. Дам газ качва се до към 90 и малко после спада до към 70 примерно. Перката си се включва. Забелязах също че при стрелка под 90 градуса перката работи. Извадих буксата от датчика той нали е долу на радиатора малко над маркуча - пак отчита температурата не пада до 0. Дали въпросния датчик е за смяна или къде е проблемътAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Sandeto написа:Fiat 127 написа:Става въпрос за Темпра 1,6 75 газ/бензин. Сутринта забелязах че стрелката за температурата леко играе все едно е икономайзер. Дам газ качва се до към 90 и малко после спада до към 70 примерно. Перката си се включва. Забелязах също че при стрелка под 90 градуса перката работи. Извадих буксата от датчика той нали е долу на радиатора малко над маркуча - пак отчита температурата не пада до 0. Дали въпросния датчик е за смяна или къде е проблемът
Коментар
-
Fiat 127 написа:Мерси за отговора. Сега отивам с шкурката да почистя щото после имам да се возя. Ако пак има проблем ще сменя датчика. Предполагам няма да е повече от 20 лева и мисля сам да го сменя
Коментар
-
sev написа:Fiat 127 написа:Мерси за отговора. Сега отивам с шкурката да почистя щото после имам да се возя. Ако пак има проблем ще сменя датчика. Предполагам няма да е повече от 20 лева и мисля сам да го сменя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар