Днес реших да си почистя малко колата и си разглобих барчето, до кабела за ел.огледалата (черния куплyнг) е този с белия куплyнг, някой знае ли за какво е? Доста е дълъг, поне 30,40 см. Не е свързан никъде.
Най-вероятно е кабел който е за друг пакет на оборудване,който при теб го няма. Може да е за подгряване на седалки и ли за нещо друго ,което не е сложено при теб.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Най-вероятно е кабел който е за друг пакет на оборудване,който при теб го няма. Може да е за подгряване на седалки и ли за нещо друго ,което не е сложено при теб.
Има ли мареи с пепелник+запалка и осветление отзад, вместо само пепелник?Другия вариант е да е за гнездо 12V, но това съм го виждал първо при стилото, като най-ранна година на производство.
Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97
Има ли мареи с пепелник+запалка и осветление отзад, вместо само пепелник?
Като казах запалката, точно това имах в предвид.На бравото е за запалка, осветление и т.н. :D
А аз имах предвид всичките тези екстри да ги има между предните седалки, в задния край на централната конзола. При мен на бравото там има само пепелник за хората отзад. Предлага ли се като екстра и запалка и осветление на пепелника за задните пасажери?
Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97
Не съм разглобявал там, ама на други места виждам доста кабеляк който не се използава. Примерно колата никога не е имала задни тонколони, но имаше кабели, сложих колонки и свирнаха. Май ELX са с окабеляване като за HLX или моята е така. Ако кажеш как се разглобява мога да погледна при мен как е.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар