Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Airbag failure"-притеснително ли е?- в случая не

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да отида за проверка...

Къде да отида за проверка... по случая "Airbag failure", тоест на тестер - иначе почистването на конекторите мога и сам. Правил сам го и не реши проблема...Поздрави!3door Stilo 1.8 16v
    Stilo 1.8 16V

Коментар

Re: Къде да отида за проверка...

gorole написа:
      Къде да отида за проверка... по случая "Airbag failure", тоест на тестер - иначе почистването на конекторите мога и сам. Правил сам го и не реши проблема...Поздрави!3door Stilo 1.8 16v
      Кофти ако не е от това. Най-добре според мен в Ауто Иалия за диагностиката, струва 20лв. и поне ще ти "прочетат" цялата кола.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Има голяма вероятност да има дефект в кантара, намиращ се под пасажерската седалка. Не е евтин, а и е капсулован и не може да се отремонтира - Някъде около 300 лева е.

Коментар

Кантара е сменян, може би е някой куплунг, който не е от "външната" страна на седалката и не може да се достигне без разглабяне???
          Stilo 1.8 16V

Коментар

Какво стана на диагностиката?
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Навътре няма други куплунзи. А сигурен ли си че в седалките е проблема. Да не е центаралата нещо?

Коментар

Точно за това ви питам къде да отида на диагностика и въобще на теста ще излезе ли, къде по веригата е проблема - пък и не съм особено фен на Ауто Италия - по-скоро търся някой с опит, а не нора с тестер и нула познания. Но ако кажете, че ТАМ е мястото - ще отида - имам ли избор...?
                Stilo 1.8 16V

Коментар

Ще покаже къде е проблема. Тичай!

Коментар

OK, ще отида, когато намеря време и ще доклaдвам
                    Stilo 1.8 16V

Коментар

В сряда 14-ти имам записан час в АИ за проверка на еърбега. Имате ли идея къде на друго място могат да направят това?
                      Stilo 1.8 16V

Коментар

Дааа, в момента се боря със зъби и нокти със същия проблем.На първо време, копчето Mode казва ОК на грешката.Чистих конекторите под седалките, завирах им клечки, кво ли не, не става. Не смея да ги премеря с мултицет, да не вземе да се активира нящой бег!В моята има 6 еърбега, да не би тези в конзолите с коланите да са? Имам една идейка, да стискам самите конекторчета, желязната част.При вас как се оправи?
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

При мен със смяна на кантара.Два пъти диагностика за по-сигурно.340лв и две седмици чакане на поръчката от Ауто Италия.Накрая 1 час със сръчен приятел смяна.След два дни си забравил че ти е светила лампа на таблото
                          FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Кантара на пасажерската седалка, о каква изненада!Ок, капсулован, но какво е това чудо и какво представлява? Само на ново ли се намира?
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                              ...Само на ново ли се намира?
                              И от морга....ама продават цялата седалка за около 150-200лв. И пак излиза по-евтино.
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Тук е показан, заедно с упътване за смяна:http://www.fiatforum.com/stilo-guide...ement.htmlОт Ауто Италия доставят цялата дунапренена част с датчика в нея.
                                FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Working...
                                X