Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Airbag failure"-притеснително ли е?- в случая не

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди 3 месеца си взех Стило 1.6 бензин, още при покупката подозирах, какъв може да е проблема с грешка "Airbag failure", благодарение на колегата който сподели тази информация:
    Stoyan_68 написа:
    Така. Пускам го само за да приключа и да дам инфо за КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ при мен и начина за решаването му.... завлякох колата на диагностика при Бобо......Последва убийствена процедура по разглобяване на таблото. Юнаците са изкормили светодиодите от платката направо с отвертката, дори не са си направили труда да ги разпоят! Е, след поставяне на два диода всичко си светна и се оправи. Втората грешка си изчезна сама......Това обаче е грандиозна простотия-заради един лош контакт дето се оправя с поглед, тия идиоти са разглобили цялото табло, изкъртили са светодиодите, разкачили са звуковата сигнализация в купето... П.С. Благодарности на Бобо за нервите и търпението.
    Абсолютно същия случай и с моето Стило в допълнение при мен "гениите" бяха забравили да закачат обратно кабелите на радиото та когато я закарах на Бобо имах опасения за тоците на колата.Благодарности на Бобо и от мен, вече 6000 км безаварииен пробег с музика
    FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

Здравейте колеги, както повечето и аз имам проблем с фиат стило. Изписва ми Airbag failure, Stop engine, има и звуков сигнал.А освен това ми изписва ASR Failure, и колата изгася.В Бош не можаха да я оправят, искат колата да изгасне и да излязат грешките, то хубаво, но след час примерно пак се оправя и грешките изчезват , до следващото изгасяне. Не знам вече какво да правим, помогнете

Коментар

Working...
      X