Здравейте,желанието ми е да събера малко мнения за настоящата интервенция на кутията.Някой има ли преки впечатления от работата на конкретни сервизи и съответно някакви препоръки ?Задължително е сервиза да разполага с уреда/машина/ за 100% смяна на маслото.Ако разполага и с джаджата за тестване на клапанните тела на валв бодито още по-добре Благодаря предварително.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна смяна на масло в автоматична кутия - къде в София ?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Джемини на изхода на София след караулката за Сливница Може и на по Чери връх след мола и хладилника тамсъщо ставаА каква е колата.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:На бул. Черни Връх № 86 са едните /avtomatic/Телефон: 0886 412 734 имат масло и филтри нали се сменят заедно Аз пък от Джемини съм доволен там си правя и прегледа на колата те са на няколко места в СофияFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
u_bo
dolarcho написа:Май няма хора, които да са сменяли масло на автоматична кутия.Ще се гуугълва явно ...
Коментар
-
u_bo
dolarcho написа:u_bo написа:dolarcho написа:Май няма хора, които да са сменяли масло на автоматична кутия.Ще се гуугълва явно ...
Коментар
-
u_bo
dolarcho написа:Оооо, нещо не сме се разбрали.Не възнамерявам по никакъв начин да правя нещо подобно сам. Въпроса беше за препоръка на конкретен сервиз, който да разполага с машина за пълна смяна на маслото в автомата. Но все пак инфото, което си дал е доста полезно и интересно. Благодаря все пак.
Коментар
-
кола
Такива машини за масло има на поне 10 сервиза в София ако толкова държиш на правилната работа на майсторите иди във ФИАТhttp://www.fiat.bg/fls/brochures/201....pdfДаваш едни 160може и 180 лв и готово.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар