някой да знае сервиз или майстор за рециклиране на амортесьори но да ги прави качествено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на амортесьори
Collapse
X
-
бях чувал, че някакъв за 6 кинта на парче ги правил, ама честно казано не им вярвам. по-добре си вземи от италианеца по 40 кинта с макферсона са. все пак на запад нямат ями та като падне в дупка да се изкърти като тук, пък и амортисъори се познават не е като рейка или скоростна кутия да не можеш да прецениш какво вземаш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Това с рециклирането е т....ак работа. Принципно се прави по следния начин:1)пробива се дупка с дрелка в амортисьора (както е сложен на колата)2)напълва се с трансмисионно масло3)дупката се заварява с телоподаващо или се навива резба и се слага болтче Проблема е, че щом 1 път е изпуснал, значи е заминало буталото, което няма оправия. Пак ще изпуснат.
Коментар
-
от една страна човека не ни пита дали си заслужава, а къде да го направи. просто не си гледал, колега, какво вземаш. рециклажа не стаа, понеже вътре при маслените има една капачка с дупки през които излиза маслото бавно, обикновено тази капачка е тотално разбита вече и дупките не мязат на нищо, виждал съм и избита капачка. те не се продават и няма как да се семни, евентуално на стругар и после да се набие пак ама не си заслужава хич. наистина от рециклаж няма ефект. може да се сложи по-гъсто масло и има краткотраен ефект. тези неща не съм ги чел, а съм ги пробвал. ти си решаваш. ако напишеш в гоогле рециклиране амортисьор все ще излезе къде го правятLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: ре
procar написа:мерси момчета,и аз много пъти се замислям за нови но честно казано 800 лв.не ми се дават за 4-амортесьора,толкова ми искат за нови на Монро и то маслени комплект с кожуха и тампона.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: re
procar написа:не знам да са различни,но за Монро ми искат толкова,а на Стамболийски ми искат 98 за някакви даже не бях чувал фирматаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар