Въпросът дали могат да се полират автомобилните стъкла е много спорен и досега не съм чел за сполучлив опит. Да ама вижте каква статийка открих из интернета: Полиране на стъкла Значи е напълно възможно и хората си го правят.Остава въпросът откъде да се намери такава паста (или с каква паста може да се замени), защото предното стъкло ми е покрито с много фина мрежа от драскотинки, които вечер ми стъжняват живота от насрещните светлини.Идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиране на авто стъкла.
Collapse
X
-
Re: Полиране на авто стъкла.
johnfound написа:Въпросът дали могат да се полират автомобилните стъкла е много спорен и досега не съм чел за сполучлив опит. Да ама вижте каква статийка открих из интернета: Полиране на стъкла Значи е напълно възможно и хората си го правят.Остава въпросът откъде да се намери такава паста (или с каква паста може да се замени), защото предното стъкло ми е покрито с много фина мрежа от драскотинки, които вечер ми стъжняват живота от насрещните светлини.Идеи?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Колеги, зачетохте ли внимателно какво пише:Note: This system can not remove deep pits and scratches in glass. Do not use on Lexan, Plexiglas or clear plastics.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колеги, зачетохте ли внимателно какво пише:Note: This system can not remove deep pits and scratches in glass. Do not use on Lexan, Plexiglas or clear plastics.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар