Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет, с какво да заменя кутията на въздушния филтър

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет, с какво да заменя кутията на въздушния филтър

    Здравейте. След смяна на съединителя от някакви пернишки мърлячи, установих че въздуходова, намиращ се под бронята, водещ до кутията за филтъра е натрошен на парчета, включително и кутията за въздушния филтър. Усетих, че колата не върви добре на газ, но след два дни установих че всичко е потрошено. Дайте някакъв съвет, с какво мога да заместя въпросната кутия? Удачни ли са конусните филтри, които се слагат? Как стои въпроса с количеството въздух, което преминава през тях, защото опасенията са ми свързани с това, че ако поставя такъв филтър и елиминирам кутията със сегашния филтър, ще дърпа много въздух и ефект няма да има.

    #2
    кола

    Сигурно е гръмнала и за това е строшена газовата добре ли е настроена има ли кихалки
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Кихалка има, няма как ад е от кихане, защото видимо е била демонтирана въпросната кутия. Липсват напречните болтове, които я държат в купето.Около нея, бях сложил едни ограничители, които да елиминират част от вибрациите, но липсват. Някой явно е лежал върху въздуховода отпред, защото всичките щипки, които го държат над радиатора са потрошени, а въздухопровода е натрошен на 4 места. По моргите намерих няколко, но всичките са счупени по един или друг начин. Затова обмислям друг вариант аз филтър, но явно ще се наложи старата епоксидна смола да влиза в действие...

      Коментар


        #4
        Купих днес епоксидна смола с някаква мрежа и парче по парче, няколко часа изграждах наново кутията. Залепих 3-4 слоя смола с мрежа, приведох я в общ вид и се надявам да издържи. 5 морги обиколих и в 5-те все някоя част от въпросната кутия беше счупена. За филтъра се отказах, защото по авточастите има само някакви ментаци за по 30-40лв и по добре да не си давам парите за глупости.

        Коментар

        Working...
        X