Харесъл съм си тези джанти: http://olx.bg/ad/dzhanti-16tsola-za-...tml#00912d8281, но се чудя с какъв размер гуми да ги обуя. От продавача разбрах някой данни за джантите 4х98, Ет 35 j 7,5х16 централен отвор с втулката 60мм марка Борбет. Предполагам ще паснат на Мареята без проблем, но искам да сложа 205/55/16 и се чудя дали няма да имам проблеми с този размер гуми, защото ми препоръчаха да е с 205/45/16, което ми се струва доста ниско за нашите хубави пътища и като цяло цените на гумите са си доста височки. Утре имам път към продавача и трябва да имам конкретни мнения за да взема решение какво да правя. Мерси на всички отзовали се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за ляти джанти на Фиат Мареа 1,8 16ки- Спешно
Collapse
X
-
Много лошо не ми се троши окачването с тия нископрофилни гуми. Какво ще кажете за тези:http://olx.bg/ad/gumi-letni-dzhanti-...Вторите са по добри, но са само с 2бр гуми 185/50/15Продавам Fiat Bravo 1,4 12v На Части
Коментар
-
Първите са оригиналните лети джанти от Мареа. За мен недостатъкът им е, че са с капачки и когато изчезне някоя от капачките, дупката седи грозно. Аз съм виждал Мареа с джанти от Фиат Купе и стоят доста добре. Ако искаш, огледай се за такива или виж дали ти харесват.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колега, първите дето си си харесал 16-ки са много яки и аз ги бях загледал. В интерес на истината на моето купе оригиналния размер е 195 55 15, а го карам с 205 55 16. Действително при пълен ляв/десен се чува как гуми те започват да съскат в пластмасата на подкалника при маневри за паркиране но пък за сметка на това разреших проблема с височината на колата (рибар съм). Та ако искаш потърси някой колега с 16-ки сложете една гума виж дали опира и си прецени. Километража също се лъже така да знаеш.П.п. Имам и един комплект 185 55 16, които не опират мислех ги по едно време да ги карам ама ще ми опира картера по разни бабуни и коловози, та ако решиш за 16-ките можем да се разберем нещо.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар