Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Гранде Пунто 2005 - Датчик за ъгъла на волана

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Благодаря ви колеги за информацията. Днес ще разглобявам до датчика всичко, стискайте палци. После ще кача снимки от разглобяването и на самия датчик. Поздрави
    Всичко, което някога съм правил и ще правя по автомобила ми можете да намерите в секцията "За мен > Биография" в профила ми.

    Коментар


      #17
      Outlaw написа:
      Тук при колегите от Lancia форум намерих тема - http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...ентарът, който ми направи впечатление е следния:Юли, искам да я вържете пак и ми кажи като са на право гумите колко грасуса пише във ФЕС. След като се увериш че не е около 0-та а нещо от рода на 360 ще ти кажа какво да правиш. Проблема е че не знам защо така се получва, но моята показваше 360 градуса, при мен проблема обаче идваше при завиване надясно. Ако е като при мен, ще се учудиш какво ще те накарам да направиш. Разглобяваш долната конзола под волана, малко изчанчено се вади, изключваш кабела на аср-а, даваш на контакт (регистира грешка). Махаш контакт и включваш буксата. След това триете грешката и ще се учудиш, че вече показва 0 градуса, ако е наложително направете калибрация, има я във фес.
      Здравейте на всички. Има развитие по темата и исках да споделя за хора, които някой ден могат да имат същия проблем, да прочетат този коментар и да си оправят проблема бързо и лесно. Успях да видя колко градуса ми показва сензора при изправени гуми и волан, след горната процедура. Явно съм успял да рестартирам показанията на датчика по този начин и сега работи както трябва. 0 градуса при прав, като при най-малкото движение настрани започва да сменя стойности. Благодаря на всички, които се включиха в темата. Поздрави.
      Всичко, което някога съм правил и ще правя по автомобила ми можете да намерите в секцията "За мен > Биография" в профила ми.

      Коментар

      Working...
      X