Благодаря ви колеги за информацията. Днес ще разглобявам до датчика всичко, стискайте палци. После ще кача снимки от разглобяването и на самия датчик. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Гранде Пунто 2005 - Датчик за ъгъла на волана
Collapse
X
-
Outlaw написа:Тук при колегите от Lancia форум намерих тема - http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...ентарът, който ми направи впечатление е следния:Юли, искам да я вържете пак и ми кажи като са на право гумите колко грасуса пише във ФЕС. След като се увериш че не е около 0-та а нещо от рода на 360 ще ти кажа какво да правиш. Проблема е че не знам защо така се получва, но моята показваше 360 градуса, при мен проблема обаче идваше при завиване надясно. Ако е като при мен, ще се учудиш какво ще те накарам да направиш. Разглобяваш долната конзола под волана, малко изчанчено се вади, изключваш кабела на аср-а, даваш на контакт (регистира грешка). Махаш контакт и включваш буксата. След това триете грешката и ще се учудиш, че вече показва 0 градуса, ако е наложително направете калибрация, има я във фес.Всичко, което някога съм правил и ще правя по автомобила ми можете да намерите в секцията "За мен > Биография" в профила ми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар