iliyan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на тапицерията на вратите на Брава
Collapse
X
-
Kemaloff написа:iliyan написа:Ацетон с настъргана пластмаса,пробва ли?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Преди 2-3 седмици свалях кората, щот централното реши че не му се работи. Така и така разглобявах реших да пробвам да залепя кората. Приятели дадоха съвет за черен силикон за авто стъкла. Почистихме отвътре колата с кореселин, надрахме пластмасата с едра шкурка. Сложихме силикона на топки, като съвсем леко намазахме улея в които плата ляга на кората, а топките бяха с диаметър около 4-5 см. половината топка е на пластмасата, другата половина върху вътрешната страна на тапицерията. Кората ми е разлепена само от горната страна, за тая дължина сложихме 5 топки. След полагането на силикона с тежести натиснахме така че тапицираната част да легне на пластмасата както си е била. 24 часа съхнене и монтаж. За сега държи. Не съм тествал на какъв натиск ще се отлепи, но не мисля и да го правя . Сега кората стои добре, при натиск има леко пружиниране.Ако се намаже по цялата дължина на тапицерията със сигурност ще стане по стабилно, но тогава подходих с малко пренебрежение, че силикона ще залепне, той пък взе че хвана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар