Привет. Прегледах няколко теми и възможни решения за възстановяване на превъртяна резба на пробката за масло. Въпросът е кое е най правилно да направя , и най важното къде и кой би могъл. Четох за пружинките на хеликоил и ми се струва удачен вариант но не знам сервиз който да работи с тях. Ако случайно знаете човек или сервиз който ползва хеликойл или техен аналог моля да ме насочите ( южна софия). Вчера ми смениха маслото и ми е жал да го оставям по улиците неприятна работа , но за съжаление нямам необходимите инструменти и умения да си оправя сам теча. Не ми се занимава със силикони калчища и както някои колеги се шегуваха дървени чепове .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
възстановяване на резба на пробката на картера. къде как?
Collapse
X
-
Re: възстановяване на резба на пробката на картера. къде ка
killah_baby написа:Привет. Прегледах няколко теми и възможни решения за възстановяване на превъртяна резба на пробката за масло. Въпросът е кое е най правилно да направя , и най важното къде и кой би могъл. Четох за пружинките на хеликоил и ми се струва удачен вариант но не знам сервиз който да работи с тях. Ако случайно знаете човек или сервиз който ползва хеликойл или техен аналог моля да ме насочите ( южна софия). Вчера ми смениха маслото и ми е жал да го оставям по улиците неприятна работа , но за съжаление нямам необходимите инструменти и умения да си оправя сам теча. Не ми се занимава със силикони калчища и както някои колеги се шегуваха дървени чепове .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:killah_baby написа:Привет. Прегледах няколко теми и възможни решения за възстановяване на превъртяна резба на пробката за масло. Въпросът е кое е най правилно да направя , и най важното къде и кой би могъл. Четох за пружинките на хеликоил и ми се струва удачен вариант но не знам сервиз който да работи с тях. Ако случайно знаете човек или сервиз който ползва хеликойл или техен аналог моля да ме насочите ( южна софия). Вчера ми смениха маслото и ми е жал да го оставям по улиците неприятна работа , но за съжаление нямам необходимите инструменти и умения да си оправя сам теча. Не ми се занимава със силикони калчища и както някои колеги се шегуваха дървени чепове .weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
killah_baby написа:Привет. Прегледах няколко теми и възможни решения за възстановяване на превъртяна резба на пробката за масло. Въпросът е кое е най правилно да направя , и най важното къде и кой би могъл. Четох за пружинките на хеликоил и ми се струва удачен вариант но не знам сервиз който да работи с тях. Ако случайно знаете човек или сервиз който ползва хеликойл или техен аналог моля да ме насочите ( южна софия). Вчера ми смениха маслото и ми е жал да го оставям по улиците неприятна работа , но за съжаление нямам необходимите инструменти и умения да си оправя сам теча. Не ми се занимава със силикони калчища и както някои колеги се шегуваха дървени чепове .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:В центъра има фирма да заваряват може и да стане Няма ли картер втора употребаweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
M5kov написа:Е ти по-добре картера да си сменилweekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар