Моята я карам от 2008 г. докарана от Италия аз съм втори собственик, имам и италианските документи, да не й е уруки, но съм си доволен от добичето. Като всеки автомобил втора ръка си има кусури, но главно са консумативи. Колкото до разпределителния вал, много лесно може да се разбере дали е износен, отваряш капачката за маслото и там се вижда вала за 4-ти зилиндър, ако има износване си личи и с пръст можеш да го пипнеш. Колкото до хвърлянето на масло, смених гарнитурата на капака още като я купих, който иска нека да дойде и да търси течове, ако ви снимам двигателя, който не е мит откакто съм я купил само съм му забърсвал понякога праха, ще кажете че ви лъжа. Няма лоша кола има лош чорбаджия. Иначе на извънградско без да карам като Шуми, а както пише по книгите ми гори 5.4/100. Само дето аз вече не бих си купил кола "стани да седна", т.е. без задни врати, просто е неудобна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за фиат браво
Collapse
X
-
Колегата ме изпревари и даде инфо за теча на масло който е поправим.Проблема с вала се решава лесно и не се проявява само от конструктивни недостатъци ,а и от лоша хигиена при смяна гарнитура глава.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa написа:Начи зимаш си 318 и го караш с маслу за 100 лв литъра...Винаги беивету е по-добро. Някой не ги разбират щото карат V50 или Superb 4*4 Иииии ако случайно някой ти одраска беинвету - веднага го убиваш с камъни...Евентуално можеш да потътсиш либра комби като на Имортъла брат му - ама в краен случай, че тея италянки са кочини, особено фераритата! Друго си е вагена!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
sevisevi16 написа:Двигателят добър ли е по принцип- 1.4 12в?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар