Здравейте, имам следния проблем. Когато вдигна скорост над 80 км/ч и отпусна газта се усеща едно гадно тресене (лашкане) наляво- надясно, на по ниските предавки това го няма (1,2,3), Нямам все още голям опит като шофьор и бих се радвал ако някой може да ми каже от какво може да е този проблем.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене при скорост над 80 км/ч и отпускане педала на газта
Collapse
X
-
Така, лашкането се усеща отпред,само на скорост ,а когато натисна съединителя съответно - утихва, баланс съм правил преди 5 дена, но няма промяна, волана си е ок, питал съм близки , но и те не ми казват точно къде е проблема.... ако някой може да каже къде е проблема ще съм му благодарен, нямам пари за пилеене по сервизи ...
Коментар
-
Имам съмнение за вътрешно каре и то само ако е тройка.Незнам на твоята кола какво е,най вероятно нее такова.Преди време имах Рено 19 и на баир с около 100 почваше да мота/лашка/ от дясно.Оказа се че е вътрешното каре.Беше влязла вода през маншона и едната ролка се беше малко разбила.Това без разглобяване не минава.
Коментар
-
Bane
-
TopnegoTo написа:Колеги, няма как да е крива гума или каре и да изчезва при натиснат съединител. Провери тампоните на двигателя.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Гледам тук вървят някакви залагания, та викам и аз пък да заложа на вътрешно каре. Прави го когато е на скорост, защото тогава реално е натоварено.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар