На мен ми стана интересно за третия номер докато колата ми беше регистрирана в Словения с техни номера ремаркето имаше трети номер същия като на колата и ползваше застраховката на колата там ремаркетата не подлежат на регистрация говора до 750 кг плаща им се само данък и на две години преглед а тука наще кръвопийци за нищо и никакво ремарке отделно застраховка,номер добре че и винетка не трябва да му слагам няма скоро да ги стигнем съседите малко по на запад от нас за съжаление .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на номерата
Collapse
X
-
stivan_alone написа:На мен ми стана интересно за третия номер докато колата ми беше регистрирана в Словения с техни номера ремаркето имаше трети номер същия като на колата и ползваше застраховката на колата там ремаркетата не подлежат на регистрация говора до 750 кг плаща им се само данък и на две години преглед а тука наще кръвопийци за нищо и никакво ремарке отделно застраховка,номер добре че и винетка не трябва да му слагам няма скоро да ги стигнем съседите малко по на запад от нас за съжаление .
Коментар
-
Immortal написа:stivan_alone написа:На мен ми стана интересно за третия номер докато колата ми беше регистрирана в Словения с техни номера ремаркето имаше трети номер същия като на колата и ползваше застраховката на колата там ремаркетата не подлежат на регистрация говора до 750 кг плаща им се само данък и на две години преглед а тука наще кръвопийци за нищо и никакво ремарке отделно застраховка,номер добре че и винетка не трябва да му слагам няма скоро да ги стигнем съседите малко по на запад от нас за съжаление .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Тук в Дания имаш право да изкараш 3-ти номер, който се слага в случай, че закриваш задния. Нарича се още "cykelplade" от това, че обикновено се слагат колела отзад и закриват истинския номер. Различното му е, че всички букви са червени, а не черни. Но никога не съм виждал да се слага такъв на ремарке или подобно
Коментар
-
Абе човек, оди питай в КАТ, където издават номерата. Тук, никой няма да ти издаде номер и всеки ще ти даде различен акъл!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Господинов написа:Някой може ли да ми обясни, при загубен регистрационен номер (или и при загубени 2) трябва ли да се ходи до КАТ с автомобила, чийто номера са загубени ? И ако не, какви документи са необходими ? Само голям и малък талон или и други ?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар