Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на фарове Мареа с лупи
Collapse
X
-
mareauser написа:Airfan написа:Защо не ги прати в Евертлак да ти подновят покритието вместо да ги обръщаш?
Коментар
-
Ако има счупени фарове(стъклата)ще се види.За сега ще си карам така.Вярвам,че ще са по-добре фаровете от преди.А и не са толкова лоши.Утре ще ги сложа и вечерта ще ги настроя на блока отстрани.Малко на око,ама върши работа.Не съм и подозирал за моите...А исках да питам дали ще има проблем ако сложа 100 вата крушки.Сега разбрах вече,де но от там тръгна всичко.Ще си търся по-добри крушки.55 вата,но нали има с +30%,+50% ...Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Ако има счупени фарове(стъклата)ще се види.За сега ще си карам така.Вярвам,че ще са по-добре фаровете от преди.А и не са толкова лоши.Утре ще ги сложа и вечерта ще ги настроя на блока отстрани.Малко на око,ама върши работа.Не съм и подозирал за моите...А исках да питам дали ще има проблем ако сложа 100 вата крушки.Сега разбрах вече,де но от там тръгна всичко.Ще си търся по-добри крушки.55 вата,но нали има с +30%,+50% ...
Коментар
-
Е да ама доколкото знам китайските са 60-80 лева,а "истинските"170 + ...Сега обикалях около час да си настроя фаровете.Много съм доволен от "Хела".За сега,де.Сравних ги с 1 Бош и има голяма разлика.На мокро и улично усветление е много над очакванията ми.Доволен съм.А за ксенон мога да се замисля,ако сменя фаровете(рефлекторите).Макар,че моите не са много обгорели.Ако има някой с по-евтиния вариянт ксенон-ки,нека сподели доволен ли е.Поправка.Сега се порових за ксенонки и май побелях Има някакви за 96 лева hella,ама май само крушките.Както и да е.Цените стигат до 1000 лв.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Сега се порових за ксенонки и май побелях Има някакви за 96 лева hella,ама май само крушките.Както и да е.Цените стигат до 1000 лв.
Коментар
-
Колеги,много съм разочарован от Найт брейкър-ките.Hella-та за 3.50 лв.светят със същият цвят и са най-много 10-15% по-слаби.Ама много съм разочарован.Колкото до ксенон,май не стават добре на рефлекторите за нексенон.Прибирайки се преди малко,застанах до 1 дейву с ксенон,а преди това беше зад мен.Сякаш беше на дълги,а не беше.Като направи левия завой,изостанах,за да видя отражението в отсрешната кола.2 здрави снопа бяла светлина,но никакви очертания на рефлекторите.не ми хареса изобщо и заслепяват много здраво.Това не е единствен случай,разбира се.А по въпроса за халогените(за мъгла)-мога ли някак да ги направя да не светят като дълги?Да им сложа нещо да отрежа светенето нагоре.Прекалено са силни и се чувствам малко кофти га ди облеща срещу насрещната кола.А с тях е по-добре.Помагат на фаровете и осветяват настрани.Някой колега сложил ли си е скенон на Марийка уикенд с лупи,да ме обори за рефлекторите.Любопитно ми е да разбера стават ли аджиба моите рефлектори за ксенонови крушки и дали ще светят като тези крушки,или ще разпръскват и нагоре.И друго-Има ли някакви по-готини габаритни крушки?Тези са много жълти.Но не сини.Нали полицайте се карат. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар