sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на фарове Мареа с лупи
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:sev написа:и аз мисля да ги чистяи май ще е през отвора за крушкатадругото си е рискованоединият ми фар е потъмнял, а другия е екстране знам как е станало обачене вярвам всичко това да е мръсотияа колата не е удрянаосвен да е бил счупен само фара и след това да е сменян
Коментар
-
Vladim написа:При мен също има разлика между двата фара, но трябва да се позагледаш за да я откриеш. Моята машинка има следи от камъчета по капака и калниците, единият халоген е пукнат. Когато я купувах ми направи впечатление, че предното стъкло е сменяно, а пък колата няма удар отпред. Оглеждах я много внимателно с двама спеца. Стигнахме до заключението, че камъчета са пукнали стъклото и са го сменили. Същото според мен важи и за фара.
Коментар
-
doofiat написа:Пичове дайте да се преместим в другата тема за чистене на фарове! Тази се дублира.Не е изобщо трудно ! При мен за да си сменя крушките само трябва да ги свалям защото при 1,9 маторя няма грам място да се отворят капачетата ! След като ги свалиш и отвориш обаче трябва хубво да затвориш скобите да не ти влиза мизерия вътре! Иначе за свалянето са два винта отгоре и един отстрани за калника фиксатора(гледай да не го счупиш само че после лошо)!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:doofiat написа:Пичове дайте да се преместим в другата тема за чистене на фарове! Тази се дублира.Не е изобщо трудно ! При мен за да си сменя крушките само трябва да ги свалям защото при 1,9 маторя няма грам място да се отворят капачетата ! След като ги свалиш и отвориш обаче трябва хубво да затвориш скобите да не ти влиза мизерия вътре! Иначе за свалянето са два винта отгоре и един отстрани за калника фиксатора(гледай да не го счупиш само че после лошо)!
Коментар
-
Да ви кажа мойте ги чистих така:Сваляш фара,после скобите.Това което е м-у стъклото и пластмасата е нещо като каучук.Когато аз го правих беше лято и просто ги оставих за около час на слънце,после с една отоверка леко се разделят(стъклото и пластмасата).Рефлектора се държи на едни ябълковидни сглобки вади се много внимателно с придърпеане-ако е необходимо при фаровете с лупи(мойте не са )В никакъв случай не вкарвайте вода при рефлектора-моя веднага се прецака,цялото огледално покритие падна!Успех на всички!Brava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
-
Хм, Биг Брадър наистина вижда всичко и взе, че ми изтри темичката, подобна на тази. Лошо няма, не се сърдя, осъзнавам че провинението ми е тежко ... макар че аз бих започнал да трия не повтарящите се теми, а тези с тежки правописни грешки. Скоро не мисля и да пускам нови теми, за да не съм в тежест на форума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Хм, Биг Брадър наистина вижда всичко и взе, че ми изтри темичката, подобна на тази. Лошо няма, не се сърдя, осъзнавам че провинението ми е тежко ... макар че аз бих започнал да трия не повтарящите се теми, а тези с тежки правописни грешки. Скоро не мисля и да пускам нови теми, за да не съм в тежест на форума.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Колега, не виждам, защо се жалваш!? Много лесно бе да прегледаш, какво е писано няколко реда по-надолу отколкото да пускаш тема по същият въпрос?!? Неслучайно е създадена възможноста за "Търсене"!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Vladim написа:Колега, не виждам, защо се жалваш!? Много лесно бе да прегледаш, какво е писано няколко реда по-надолу отколкото да пускаш тема по същият въпрос?!? Неслучайно е създадена възможноста за "Търсене"!
Коментар
-
Според мене решението е както съм го предложил тука http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9958 обаче иска много работа някой да седне да я свърши....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Според мене решението е както съм го предложил тука http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9958 обаче иска много работа някой да седне да я свърши....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
така, аз си почистих фаровете - ефект - ИМА! модела е 97 - без лупи - обикновени.свалих ги и свалих всички крушки - после свалих и, да кажем фасунките- там к" се държат крушките- на две винтчета са.на една пръчка напрвих тампон и с препарат за стъкла, или спирт изчистих през дупките- падна голяма чернилка и разликата е очевадна. сложих 4 крушки хела за по 2и60 и съм доволен. поздрави... :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар