НЯкой чистил ли си ги е ?Може ли да се изчистят стъклата хубаво ако се бръкне с твърда тел и накрая и навит памук през дупките за дългите или друга система се ползва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на фарове Мареа с лупи
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
-
На вчерашната консултационна среща точно обсъждахме как се отваря фара. Видяхме, че има едни щипки, които уж държат стъкло към частта с рефлектора. Но възникна въпроса, какво ще стане със силикона и какъв трябва да бъде?Колегата GTipo нека се включи и обясни как си е отворил фаровете на Типо-то си.
Коментар
-
И на мен ми се ще да взема да почистя моите. Често си задавам въпроса дали фабрично фаровете са толкова тонирани, или просто с времето се цапат, или потъмняват макар, че стъкло няма, как да потъмнява. Един колега бе описал сложна процедура с варене на фаровете при което силикона се втечнява и стъклото се сваля лесно. Не знам това, колко е полезно за рефлектора.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
пе взема да пробвам утре сас стоманена тел и памук да ги почистя през дупките за дългите защото забелязах че където са лупите е доста мрасно стъклото и лъча от лупата се събира там,а на чист фар съм виждал че не трябва да се събира на стъклото ,а и рефлектора на дългите е доста прашясъл
Коментар
-
Колегата Pecho лятото беше купил един препарат за почистване на стъкла-T-cut glass polish от Бриколаж.Аз също си взех и го пробвах.Чисти безпогрешно и оставя нещо като предпазващ слой.Няма мужда от търкане-само се нанася и след изсъхване се избърсва със суха кърпа.Според мен това е най-доброто за вътрешно почистване на фаровете.П.П.Опаковката е синя на цвятFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
gdd55
lu40 написа:Колегата Pecho лятото беше купил един препарат за почистване на стъкла-T-cut glass polish от Бриколаж.Аз също си взех и го пробвах.Чисти безпогрешно и оставя нещо като предпазващ слой.Няма мужда от търкане-само се нанася и след изсъхване се избърсва със суха кърпа.Според мен това е най-доброто за вътрешно почистване на фаровете.П.П.Опаковката е синя на цвят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар