mareauser написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на фарове Мареа с лупи
Collapse
X
-
Ако за снимки иде реч,давай да сравняваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Sev написа:няма значение...само дано лежат добре, защото и малко да мръднат - осветеността ще се влоши,а ще се появят и отблясъциstormi написа:Снимах без светкавица и май не се получиха добре снимките, но все пак ще ги качаMarea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Airfan написа:... Има ли интерес?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
mareauser написа:Бравос.Добре е според мен.Имайки впредвид,че в действителност трябва да са по-светлички сякаш снимките.А тия габарити май са гадни Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
Коментар
-
И при мен на номера синеят,но интересно,че на габарита (на фара,под мигача-на аватарчето се вижда) са си бели.Сега съм с такива диодни,но съм се прицелил на други.Май са 4,5 диода(малки) като снопче.Около 7-9 лева са комплекта (май).Но трябва да си взема и 2 "пурички" за плафона,а те са 9 лв. бройката.Та като мога да отделя 25-30 кинта за ламБи ще ги взема та да видим как ще светят.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Уникални фарове ! Поздравления Airfan !Наскоро закупих фарове с лупи от една морга в София .. монтирах ги и светят чудесно дори с халогенкиСега съм на етап "избор на ксенон" и май съм се спрял на 6000к на 55W (много се колебая за 5000k)След видяните снимки обаче ми се иска да почистя хубаво фаровете си - ефекта очевидно е огроменСтрахувам се обаче от 2 неща - евентуално навлизане на влага след интервенцията или повреда на някой от компонентите вътре във фара (самата леща или рефлектора например)Можете ли да ме уверите (тези които са правили това упражнение с почистването) че няма неприятни последици известно време след като сте отваряли фара ?Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Единственото тънко място в цялата работа е да свалиш стъклата без да ги строшиш. Иска търпение, търпение и пак търпение. Вътре няма какво да строшиш, освен ако нямаш огромното желание, камо ли пък лупата - тя е доста здрава и мръсна. :P Аз лично исках да си взема 5300К, но на тънка цена нямаше от тях и се спрях на 6000К. Свети студено бяло, може би с лек син отенък, но е едва забележим поне на лупите. Вероятно при рефлектор ще е по-ясно забележимо - нямам представа. Мен лично не ме дразни въобще и не изпитвам дискомфорт.На 14 февруари 2009 съм монтирал рециклираните рефлекори, а на 11 юли 2009 сложих ксенона. До момента нямам забележки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар