И сега всичко ли работи? Дава ли някакви грешки? Компютъра на оригиналното си място ли е или е преместен? Имаш ли снимки, ако е преместен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.6 Няма комуникация и не пали
Collapse
X
-
nikolay_velinov написа:Проблемът е решен срещу 300 лв и 6 месеца гаранция. Благодаря на колегите , които ми дадоха координати ,на човека , който ми съдейства. Изключителен професионалист !Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
-
В момента търся снимков материал и идеи къде точно да позиционирам компютъра след ремонта . Относно грешки, с изключение на High Coolant Temperature, нямам . Ше търся решение как да я отстраня. При диагностика , всичко се изчисти , само тази остана , също и болната за стило - Air Bag на пасажера ( и нея ще се мъча да остраня).
Коментар
-
Аз днес го преместих с две Г-образни планки, захванати отстрани за кутията на АБ. Всъщност ми помогнаха, сам нямаше сигурно да се справя. Не че е кой знае колко сложно, но пак си има играчка. На мен също ми изписва тази досадна грешка за Airbag-а и една за повреден датчик на ABS/ASR . Иначе с Еку-то засега всичко е 6.
Коментар
-
nikolay_velinov написа: Преглед на мнениетоДоволен съм , че те послушах . Сега имам кола в движение, не италиански паметник :D
Коментар
-
Ако се нагрява по добре го пемести докато е врме
а не да стигне до ремонт
Няма да е толковя трудно само малко кабелите да се издърпат -наместят
и една планка да се добави нещо такова
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=109032
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар