Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАКУПУВАНЕ НА СТИЛО 1,6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

M5kov написа:
    Двувратата е с по-добър дизайн

Коментар

И аз драгаскам от 2 години почти такова Стило 1.6 с газ. Освен консумативи да сменям, не съм имал кой знае какви проблеми. Е датчика за еърбега присветва от време на време ( за това имам контактен спрей в багажника), но за тази година, екстрите, цената и интериора, няма много избор на пазара. 1.6 било мудно, сългасен съм, но къде в градски условия да натискаш повече. Извънградско в обороти върви повече. п.с. В студентски се навъдиха доста стила. Преди време беше чист късмет да срещна такова :D
      Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

от няколко дни стилото вече е факт

Коментар

снимки?

Коментар

cs_aleksandar написа:
            Като човек който кара стило 1.6, ще кажа че ако сега купувах щеше да е JTD
            питай Мишо Петков какво му казах преди да купи мареята. И на теб ще ти го кажа като му дойде времето. А на колегата ще му кажа че 1.8е по добрия вариант спрямо 1.6 избора бензин /дизел вече длуга бира.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Че какво й беше на мареата?!След като й оправих ABS, Airbag, ЕГР, заден мост, носачи и прочие, сега редовно я засичам из града Направо си беше като учебник за често срещани проблеми radoi4o11, някак с "половин уста" го пишеш тоя факт?
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

слагам някоя снимка на фиатката, предполагам че 1.8 е по добро и дизелът също но това ми изпадна това взех и не съжалявам (за сега)
                Прикачени файлове

Коментар

честито лолегa aз не могa дa се престрaшя зa едно комби 1.6 зa сегa не дaвa дефект мa ме е стрaх след всичко прочетено
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
                    честито лолегa aз не могa дa се престрaшя зa едно комби 1.6 зa сегa не дaвa дефект мa ме е стрaх след всичко прочетено
                    мерси колега ,при мен основният фактор беше цената но не съжалявам все пак от Типо 1,4 78кс. да се качиш на Стилото със 103 си има доста разлика а да неговорим за екстрите

Коментар

a еку то кaк е
                      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                      Втората......пак същата!
                      (_-_)______////_______(_-_)
                      Punto75-Вече на жената!
                      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
                        a еку то кaк е
                        На пръв поглед не е пипано стои си на мястото над мотора мисля обаче тези дни да го преместя

Коментар

Това Стило не е ли след 2004 година? И при тях ли има проблем с Еку? Лампичките за ASR и Двигател светят, загасват ли при стартиран двигател?

Коментар

stilo_new написа:
                            Това Стило не е ли след 2004 година? И при тях ли има проблем с Еку? Лампичките за ASR и Двигател светят, загасват ли при стартиран двигател?
                            Колега със здраве да си го караш ИноШест си е Иношест Аз карам такова вече 2 години има си кахърите но нищо фрапиращо .Почти всички чести проблеми си имат темичка във Форума и всеки би успял да си ги отсрани сам .ПС: като гледам колегата е изключил ASR и от копчето затова свети .
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колата е 2002г. свети защото съм натиснал бутона за ASR,радиото му го закачих допълнително защото изпадна евтино(с проблем разбира се дава грешка на CD-то ;E23, ама аз си слушам само радио та не ме притеснява)за сега всичко му работи а и съм си сложил спрей в багажникът(за контакти ),имам един проблем с заден тампон но ще ходи за смяна на ремъци ролки и за него

Коментар

Working...
                              X