M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАКУПУВАНЕ НА СТИЛО 1,6
Collapse
X
-
И аз драгаскам от 2 години почти такова Стило 1.6 с газ. Освен консумативи да сменям, не съм имал кой знае какви проблеми. Е датчика за еърбега присветва от време на време ( за това имам контактен спрей в багажника), но за тази година, екстрите, цената и интериора, няма много избор на пазара. 1.6 било мудно, сългасен съм, но къде в градски условия да натискаш повече. Извънградско в обороти върви повече. п.с. В студентски се навъдиха доста стила. Преди време беше чист късмет да срещна такова :DFiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Като човек който кара стило 1.6, ще кажа че ако сега купувах щеше да е JTDКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Че какво й беше на мареата?!След като й оправих ABS, Airbag, ЕГР, заден мост, носачи и прочие, сега редовно я засичам из града Направо си беше като учебник за често срещани проблеми radoi4o11, някак с "половин уста" го пишеш тоя факт?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
честито лолегa aз не могa дa се престрaшя зa едно комби 1.6 зa сегa не дaвa дефект мa ме е стрaх след всичко прочетеноPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:честито лолегa aз не могa дa се престрaшя зa едно комби 1.6 зa сегa не дaвa дефект мa ме е стрaх след всичко прочетено
Коментар
-
a еку то кaк еPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
stilo_new написа:Това Стило не е ли след 2004 година? И при тях ли има проблем с Еку? Лампичките за ASR и Двигател светят, загасват ли при стартиран двигател?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Колата е 2002г. свети защото съм натиснал бутона за ASR,радиото му го закачих допълнително защото изпадна евтино(с проблем разбира се дава грешка на CD-то ;E23, ама аз си слушам само радио та не ме притеснява)за сега всичко му работи а и съм си сложил спрей в багажникът(за контакти ),имам един проблем с заден тампон но ще ходи за смяна на ремъци ролки и за него
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар