Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАКУПУВАНЕ НА СТИЛО 1,6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1-во,това с поялника го забравете,2-ро не си купувай стило 1.6 бензин!

Коментар

dragoR написа:
      1-во,това с поялника го забравете,2-ро не си купувай стило 1.6 бензин!
      И защо да не си купува ? Аз имам същата от 2г и по здрава кола не съм имал.Сменял съм само акумулатор че предишния собственик ми я продаде с някакъв на привършване.AIRBAG FAILURE грешката я има в 99% от Фиатите.Просто натискаш едно копченце и това е !

Коментар

dragoR написа:
        1-во,това с поялника го забравете!
        защо колега какво му е лошото да се спестят 200-300 лв. и то при положение че майстора ще го направи по същия начин ?!
        Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)

Коментар

ами да ви кажа на бързо,просто като цяло тая кола не е сполучлива от към електроника,казвам ви го от личен опит.., я датчик за колянов вал,я дросел,я ламбда сонда,хиляди проблеми с грешки свързани с ЕКУ-то,аз имах Стило 2005 на 90 хиляди,може би най-запазеното което сте виждали,без да преувеличавам или да се хваля,НОкакво ли не съм му сменял и правил,то не бяха бубини,свещи,акумулатор,датчик на колянов вал,дори номера с поялника,намерих приятел инженер който разбира какво да прави и не пипа поялник за първи път,презапои ми пиновете и пак грешки и пак проблеми....,най накрая се обърнах към EXTREME сервиз които се занимават само с италиянски коли и уж знаят за какво става на въпрос,е и компютъра смених 1290 лева за чисто нов,преместиха ми го на по проветриво място,колата работи 6 месеца без проблеми, и после пак започна да свети чек-а, та какво да ви кажа от август миналата година та до преди една седмица защото се реших да се оттърва от нея,толкова ядове ми е създала,колкото 3-те коли които съм имал преди нея взети заедно не са ми правили,колата е хубава като екстериор и интериор,като двигател е здрава и пъргава, но дотук,електрониката не струва, повече на фиат няма да се кача никога заради това разочарование,и съветвам всеки който е намислил да си вземе такава кола да не допуска грешката да си купува фиат !! p.s имам две бубини за 1.6 бензин чисто нови са ако някой има нужда от тях и иска да му обясня за проблемите които съм имал и ако има нужда от помощ с на моите проблеми да пише на лично.

Коментар

Така решено е ще се копува за тез пари толкова ,това с електрониката всяка кола си страда такаче ми е все тая(имам един голф4,1.6 в момента вкъщи и ще постои доста време но за мен тои неструва също е електроника.да не обяснявам , а и със старото типо 1.4 му скривам шортите на късите разстояния и е почти на 3 цилиндъра(7,9компресия на единият)Та значи от понеделник ще съм със стило 1.6. с двузоновият климатроник

Коментар

Като човек който кара стило 1.6, ще кажа че ако сега купувах щеше да е JTD
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                Сподели и твоите неволи и похвали

Коментар

Неволи не съм имал защото бях подготвен какво да направя като го купя, 1 вото нещо беше да преместя компютъра, друго коетото е ставало аз съм си бил виновен, предмицата си е консуматив ама поне е евтина.П.п Купето е тежичко за тоя мотор, а ако сложиш газ е мъка.
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

Разликата е, че 1.9 върви повече от 1.6. Не е кой знае какво, ако не броим литър, литър и половина повече гориво за 100 км и това, че понякога на бензиновото, ще ти се налага да изключваш климатика при изпреварване, за повече мощност.Друго, дизела, на място си е дизел - двигателя тресе повече от бензиновия
                    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Наясно съм че дизела ще върви повече и че ще изключвам климатроника.Ако някои ми предложи дизел за 2000-2200 лв 2002год.в приличен вид с БГ регистрация.скачам на нея .с 2 врати

Коментар

cs_aleksandar написа:
                        Мдааам... аз също...
                        Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                        Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

dragoR написа:
                          ами да ви кажа на бързо,просто като цяло тая кола не е сполучлива от към електроника,казвам ви го от личен опит.., я датчик за колянов вал,я дросел,я ламбда сонда,хиляди проблеми с грешки свързани с ЕКУ-то,аз имах Стило 2005 на 90 хиляди,може би най-запазеното което сте виждали,без да преувеличавам или да се хваля,НОкакво ли не съм му сменял и правил,то не бяха бубини,свещи,акумулатор,датчик на колянов вал,дори номера с поялника,намерих приятел инженер който разбира какво да прави и не пипа поялник за първи път,презапои ми пиновете и пак грешки и пак проблеми....,най накрая се обърнах към EXTREME сервиз които се занимават само с италиянски коли и уж знаят за какво става на въпрос,е и компютъра смених 1290 лева за чисто нов,преместиха ми го на по проветриво място,колата работи 6 месеца без проблеми, и после пак започна да свети чек-а, та какво да ви кажа от август миналата година та до преди една седмица защото се реших да се оттърва от нея,толкова ядове ми е създала,колкото 3-те коли които съм имал преди нея взети заедно не са ми правили,колата е хубава като екстериор и интериор,като двигател е здрава и пъргава, но дотук,електрониката не струва, повече на фиат няма да се кача никога заради това разочарование,и съветвам всеки който е намислил да си вземе такава кола да не допуска грешката да си купува фиат !! p.s имам две бубини за 1.6 бензин чисто нови са ако някой има нужда от тях и иска да му обясня за проблемите които съм имал и ако има нужда от помощ с на моите проблеми да пише на лично.
                          така като чета какво си правил според мен в твоя случай не колата е виновна а майсторите ти успех с новата
                          Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)

Коментар

radoi4o11 написа:
                            Наясно съм че дизела ще върви повече и че ще изключвам климатроника.Ако някои ми предложи дизел за 2000-2200 лв 2002год.в приличен вид с БГ регистрация.скачам на нея .с 2 врати
                            И що са ти две врати, на такава кола? Сравнително голяма е, а две врати са подходящи за малки колици, дето са за двама. Друг е въпросът, ако ти трябва кола за по-спортно каране - тогава търси с повече конски сили.
                            Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Въпрос на гледна точка ,яко ми харесва дизайна

Коментар

Двувратата е с по-добър дизайн Аз бих взел комбито.
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X