Здравейте. Пунтото ми е 1,2 58 коня и в момента карам с гуми 175/65/14, но е време да ги сменям, защото са доста захабени. Мислех като размер да търся 185/55-60/14,но ми предложиха на хубава цена 195/45/14 и изпаднах в мисли. За височината ми е ясно, че трябва да бъда доста по-внимателен, но това което ме притеснява е широчината, по-точно дали ще опират ли някъде. Тъй като нямам серво усилвател също се подготвям евентуално за по трудно въртящ се волан, но мисля че съм свикнал. Според разни калкулатори за гуми идват перфектни или накратко уж при показание на километража 100 км/ч, ще се движа със 103 :D Проблема е че са на 200 км от мен и затова ви питам предварително дали ще станат и ако има някой да кара с подобен размер да сподели как е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подходящи гуми за Пунто 1?
Collapse
X
-
Re: Подходящи гуми за Пунто 1?
Valenses написа:Здравейте. Пунтото ми е 1,2 58 коня и в момента карам с гуми 175/65/14, но е време да ги сменям, защото са доста захабени. Мислех като размер да търся 185/55-60/14,но ми предложиха на хубава цена 195/45/14 и изпаднах в мисли. За височината ми е ясно, че трябва да бъда доста по-внимателен, но това което ме притеснява е широчината, по-точно дали ще опират ли някъде. Тъй като нямам серво усилвател също се подготвям евентуално за по трудно въртящ се волан, но мисля че съм свикнал. Според разни калкулатори за гуми идват перфектни или накратко уж при показание на километража 100 км/ч, ще се движа със 103 :D Проблема е че са на 200 км от мен и затова ви питам предварително дали ще станат и ако има някой да кара с подобен размер да сподели как е.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар