Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цени на авточасти за ФИАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цени на авточасти за ФИАТ

Нека ми обясняват какви са скапани Фиат-ките и да ме дразнят,но следните цени за Пунто 1.2 75 са факт:ангренажен ремък - 12 лв.(Ал.ауто)ролка - 15 лв.(Ал.ауто)смяна на горепосочените консумативи:Ал.ауто - 45 лв. :D Италсервиз - 70 лв. Вантотрейд - 60 лв. За цени не съм питал на др. места,тъй като за оригиналността им в Ал.ауто съм се убедил.
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Искам само да попитам следното:Ал. Ауто - това магазин ли е, или магазин и сервиз, и къде се намира?
    Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Кейн написа:
      Искам само да попитам следното:Ал. Ауто - това магазин ли е, или магазин и сервиз, и къде се намира?
      Александър Ауто Адрес: магазин: бул. В Левски 101 тел. 02/ 983 13 74 сервиз: ул. Росица 10 тел. 02/ 980 73 34 А повече: http://lancia-bg.com/links.htm
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
        Добре, че е MarioBG, но май трябва да добавим и обновим вече този списък
        Alles in Ordnung

Коментар

Коментар

Re: Цени на авточасти за ФИАТ

damianoff написа:
            Нека ми обясняват какви са скапани Фиат-ките и да ме дразнят,но следните цени за Пунто 1.2 75 са факт:ангренажен ремък - 12 лв.(Ал.ауто)ролка - 15 лв.(Ал.ауто)смяна на горепосочените консумативи:Ал.ауто - 45 лв. :D Италсервиз - 70 лв. Вантотрейд - 60 лв. За цени не съм питал на др. места,тъй като за оригиналността им в Ал.ауто съм се убедил.
            аз като сменях ангренаж на типото ми излезе 75 лв. - ремък, ролка, работа, че и ремък на алтернатора е верно познати са ми майсторите де, и не ме натовариха много с работата

Коментар

Коментар

Ами сутринта се обаждах в Ал.ауто!Те ми дадоха тия цени :D Иначе за труд при мен не може да е 0,щото най-много да оплескам нещата п.с.Тая марка "Дайко" каква е?В смисъл добра ли е - аз за първи път я чувам.
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Коментар

Къде са тия цени,колеги?Мен ми искат за ролката 39 лв.в ТиН кар И около 20 за ремъка
                    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Момчета, да ви ориентирам... и когато се сьмнявате в цени : питайте! Ремьк за 12лв./ оригинал/ и 15-18лв. за ролка/ ориг.- SKF/ са НОРМАЛНИ ЦЕНИ, за пунто 1.2 . А смяната е вьпрос на договарьне и гаранция!!!

Коментар

remuk

доколкото знам Дайко са собственост на Пирелиизв. за латиницата, малка липса на подходящия софтАко трябва, да помагаме със софта? Zaphod
                        tempra 2.0i.e.

Коментар

damianoff написа:
                          п.с.Тая марка "Дайко" каква е?В смисъл добра ли е - аз за първи път я чувам.
                          http://www.daycoproducts.com/daycowe..._Kits?OpenFormинфо ....

Коментар

А-а-а!Ясно,щатска фирма с един век традиции на световния пазар :D Иво, много ти благодаря за инфо-то
                            SKODA 105L '78
                            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                            FIAT 126p '89
                            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                              Иво, много ти благодаря за инфо-то
                              АМи .. проф.болест - гл.експерт ИС /информационни системи/ - информираме когото и с каквото можем .....

Коментар

Working...
                              X