Нека ми обясняват какви са скапани Фиат-ките и да ме дразнят,но следните цени за Пунто 1.2 75 са факт:ангренажен ремък - 12 лв.(Ал.ауто)ролка - 15 лв.(Ал.ауто)смяна на горепосочените консумативи:Ал.ауто - 45 лв. :D Италсервиз - 70 лв. Вантотрейд - 60 лв. За цени не съм питал на др. места,тъй като за оригиналността им в Ал.ауто съм се убедил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на авточасти за ФИАТ
Collapse
X
-
Кейн написа:Искам само да попитам следното:Ал. Ауто - това магазин ли е, или магазин и сервиз, и къде се намира?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:А повече: http://lancia-bg.com/links.htmAlles in Ordnung
Коментар
-
mariobg
-
Re: Цени на авточасти за ФИАТ
damianoff написа:Нека ми обясняват какви са скапани Фиат-ките и да ме дразнят,но следните цени за Пунто 1.2 75 са факт:ангренажен ремък - 12 лв.(Ал.ауто)ролка - 15 лв.(Ал.ауто)смяна на горепосочените консумативи:Ал.ауто - 45 лв. :D Италсервиз - 70 лв. Вантотрейд - 60 лв. За цени не съм питал на др. места,тъй като за оригиналността им в Ал.ауто съм се убедил.
Коментар
-
mariobg
-
Ами сутринта се обаждах в Ал.ауто!Те ми дадоха тия цени :D Иначе за труд при мен не може да е 0,щото най-много да оплескам нещата п.с.Тая марка "Дайко" каква е?В смисъл добра ли е - аз за първи път я чувам.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
mariobg
-
damianoff написа:п.с.Тая марка "Дайко" каква е?В смисъл добра ли е - аз за първи път я чувам.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар