При мен на Халуминиевите джанти болтовете са тези с по големия конус, определено това са болтовете за този вид джанти, другите болтове мисля са за метални джанти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за болтове на джанти
Collapse
X
-
в момента съм с тези болтове оградените... Все пак дупката на джантата по-навътре става конусовиднаНадали има къде да иде болта, но утре ще ви снимам сваленият конусовиден болт на който се вижда колко от резбата е била навита, защото е по изчистен(без ръжда) - 4,5 резбички са навити.Колата е 2.4джт Дисковете са по големи от нормалните 284мм ,а на 1.9 джт май са 257 по инфо на амх аутоне знам дали има разлика, но късите болтове от на 1.6 още по къси от конусовидните на снимкатаще ви кача снимка и на тях Въпроса е кой вид е правилният за тези джанти и колаFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Те хубаво влизат, ама загледай на снимката на първа страница, че джантата се държи само на ръбовете на болта, а това никак не е добре.Тези, които си ги сложил нямат необходимия конус, който да я стегне.Намери си такива болтове, но с 5 mm по-дълги:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар