Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди добавката опитай с друго масло, но да е истинско и качествено.

Коментар

chaveto написа:
      Преди добавката опитай с друго масло, но да е истинско и качествено.
      Какви добавки бе хора кви 5 лева?? 10 литра на 10 000км. Кое му е нормалното??? Или го давай за скрап или го ремонтирай. Много мразя някой да кара пред мен и да ме обгазява И що за държава сме да те оставят да си караш автомобила в такова състояние. Деца нямате ли бе хора? Или акъл нямате.
      Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

И аз мразя да мирише на газ пред мен ама .... ежедневие. (Т’ва лека шегичка в унисон с ник-а ти )Добавката, ако не е примерно виновника картерната вентилация, се нарича основен ремонт.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо, я кажи за тая картерна вентилация, че и Банков ми споменаваше за нея. Какво да гледам, какво да правя? За колегата по-горе, много ми помогна,ама си задръж критиките и сентенциите за Бентли форума!
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Емо, я кажи за тая картерна вентилация, че и Банков ми споменаваше за нея. Какво да гледам, какво да правя? За колегата по-горе, много ми помогна,ама си задръж критиките и сентенциите за Бентли форума!
            Веско мотора е доста капризен от към масло и си иска редовни промивки. Ако искаш в неделя на срещатй ще проверим вентилацията и ако е мазна значи си за промивка. Проблема идва от отлаганията по маслените магистрали които стесняват диаметъра и повишават налягането. От там маслото през вентилацията и дросела се насочва към крайното гърне. Отделно като карах с разни селении и елфове и тролове колата гореше масло. С титана нямам проблем вадим колкото сме наляли. и забрави за добавките те са като ще продаваш колата че после текват де що гарнитера и семеринг има
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
            X