Колеги, проучване правя. Гласувайте, като не е лошо да коментирате какви са моторите, какво масло наливате, какъв стил на каране, колко ви пише на километражите.Предполагам, вентилките ще оглавят класациите..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло ви горят колите ? (poll)
Collapse
X
-
Мммм...700/800гр за 1000км си ги знае Ама не ги гори, а ги изхвърля. Нз дали ми е останала гарнитура и семеринг по двигателя, която да не тече. И за да не се чудите, що за Фиат е това - 1,4 12В П.П. Показанията на километража са 257к. Но двигателя на колко е нз, понеже е сменян.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
1.6 200К, 2 смени Тотал 10/40 и 5/10, не съм забелязал да гори.Предишната ми Брава 1.6 на 300к реални също не гореше."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Мареа 1,8 16в. километрите не ги знам/смених мотора преди две и половина години/.Незабележимо с просто око за 10к. км. ползвам Кастрол 10в40 но от Германия ми го носят.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Marea 1.6 на 200к км. не съм забелязал да гори. Слагал съм какво ли не - Texaco, Q8, Selenia и точа около 3 литра и половина, т.е. 200-300 грама по-малко, което е пренебрежимо. Маслото е 10W40 и винаги го карам над 15хил. км.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Re: Колко масло ви горят колите ? (poll)
OpenGL написа:Колеги, проучване правя. Гласувайте, като не е лошо да коментирате какви са моторите, какво масло наливате, какъв стил на каране, колко ви пише на километражите.Предполагам, вентилките ще оглавят класациите..Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Re: Колко масло ви горят колите ? (poll)
svetli4a написа:OpenGL написа:Колеги, проучване правя. Гласувайте, като не е лошо да коментирате какви са моторите, какво масло наливате, какъв стил на каране, колко ви пише на километражите.Предполагам, вентилките ще оглавят класациите..
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар