muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло ви горят колите ? (poll)
Collapse
X
-
Re: Колко масло ви горят колите ? (poll)
OpenGL написа:svetli4a написа:OpenGL написа:Колеги, проучване правя. Гласувайте, като не е лошо да коментирате какви са моторите, какво масло наливате, какъв стил на каране, колко ви пише на километражите.Предполагам, вентилките ще оглавят класациите..Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
не повече от 500млPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Отговорих "Пренебрежимо малко", защото е така. Lancia Dedra - 1.8 16V - 182А.2000, кара се само на бензин. При смяна на маслото се слага една опаковка Mannol Motor Doctor .::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Моторът е 182B6.000.7000 км от последната смяна на маслото-стои си там, където беше когато я взех от сервиза.И да е изгорила нещо, то е толкова малко, че не мога да го определя по щеката. Какво масло е слагано като марка обаче не знам. В един от форумните сервизи я карах за обслужване-в София, зад Полмо. 10W40 е някакво маслото, ама тогава не ги пoпитах за марката. За каране...кара се на бензин само, не много интензивно, тия 7000 км са навъртяни от януари до сега, като 90% от тях са извънградско.
Коментар
-
Колата е от подписа, карам вече 2 смени с Repsol Multivalvulas 10w40 и от смяна до смяна гори около 1 литър. Течове няма, всички гарнитури и семеринги са сменени. По километраж съм на 161000 км но според мен спокойно можем да ги умножим по 51995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар