От доста време гледам един ефект със съединителя си. Има моменти, в които се натиска леко, но са доста редки. През повечето време се натиска трудничко, а по някой път влиза в някаква фаза, в която се натиска още по-трудно. При самото натискане усета е такъв, че все едно ще скъсам жилото още малко. От доста време я карам така, но не съм го късал още. Дали съм просто за смяна на жилото и как и от къде се бърка, за да проверя или да го сменя? Чух, че е било лесно да се стигне до него, ако махнеш аку-то и стойката му. Или проблема е цялостен, като примерно за нов съединител с жило и всичко?Като се кача в друга кола и тръгна с нея, още малко ще й изкарам душата, така меко им влизат съединителите, че чак не се усещам и ми е трудно да ги карам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жило ли съм или нещо друго?
Collapse
X
-
Аз като четох едни теми, как нови жила се късали от раз, направо ме е яд да сменя това, дето с такова натискане не мърда. Възможно ли да е нещо от от краят, дето дърпа? http://prntscr.com/6shevzЕто от това нещо? Гледам уплътнение има някакво, дето изглежда отишло.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Гледах, и нищо не разбрах. За майстор не ставам. Това, което забелязах, е, че като вали и мина през няколко локви, нещата олекват. Стане ли суша и припек, се втвърдява съединителя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар