Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво - смяна на двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво - смяна на двигател

Здравейте колеги, въпроса ми към вас е дали ще може така да се каже "сложи" нов двигател на това купе. Въпросното купе е с двигател 1.4 12в. Заинтересувам съм към двигателя 1.6 16в или 2.0 20в, някой пробвал ли е да прикачи някой от изброените двигатели, благодаря предварително |Извинявам се ако съм объркал раздела|

Почти безпроблемно става с 1.8 мотора. Таюпоните са същите само един кабелен сноп се сменя. Колега от форума го е правил. Той си е майстор и има сервиз. Намира се в Едно сливенско село
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Благодаря за информацията, но след като се смени самия двигател трябва ли да сменям нещо по ходовата част

Коментар

Сещам се за полуоските само....но ти препоръчвам да си вземеш друго браво с по-голям двигател и аз я мислех тая твойта но като взех да търся двигател се отказах...масово искат по 800-1000 лева за оборудван двигател...под оборудван имам предвид инсталацията, компютъра, ключовете, скоростна кутия и самия двигател кат го обслужиш и кат ти земат 300 лева за монтаж и кво излиза колкото едно друго браво да си вземеш но няма да се занимаваш с глупости. Отделно ако искаш да си напълно легален тряа да минеш и техно тест и смяна на талони, пререгистрация в данъчното и може би има още неща за които не се сещам сега...заслужава си само ако някой ти подари всичко имаш кадърни приятели и една цистерна с бира, гараж с канал количка с инструменти и много свободно време. Ааа тряа да нямаш и жена която да ти мрънка за кво правиш глупости. Също си заслужава ако ще подготвяш колата за ДРАГ, но с 1.8 мотор незнам на къв драг ще ходиш. Тъй че ако имаш 1500 лева отваряй онлайн борсите за коли и почвай да си търсиш друго браво..Аз така направих...надявам се успях да те откажа.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ще ти го кажа кратко и ясно.Ако от 1.4 монаваш на 2.0 трябва да смениш всичко отпред, от двигателя та до спирачните апарати.Варянта ти е да вземеш ударена 2.0 и да прехвърлиш всичко от нея иначе не си струва.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Благодаря колеги, ще обмисля добре въпроса и ще реша какво ще се прави с колата, ако започна нещо ще постна снимки.

Коментар

Квото и да сменяш все си е Браво, просто остаря морално колата и не мисля, че е рентабилно да набиваш пари в нея...виж ако ше я правиш няква бегачка за писта и за удоволствие може би има смисъл но за ежедневно каране пазара е достатаъчно наситен за да си набиеш парите в друга кола която ще има всичко, че даже и в повече без да се знаимаваш с мръсотия и нерви дали ще стане или не
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
              X