Здравейте колеги, въпроса ми към вас е дали ще може така да се каже "сложи" нов двигател на това купе. Въпросното купе е с двигател 1.4 12в. Заинтересувам съм към двигателя 1.6 16в или 2.0 20в, някой пробвал ли е да прикачи някой от изброените двигатели, благодаря предварително |Извинявам се ако съм объркал раздела|
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво - смяна на двигател
Collapse
X
-
Сещам се за полуоските само....но ти препоръчвам да си вземеш друго браво с по-голям двигател и аз я мислех тая твойта но като взех да търся двигател се отказах...масово искат по 800-1000 лева за оборудван двигател...под оборудван имам предвид инсталацията, компютъра, ключовете, скоростна кутия и самия двигател кат го обслужиш и кат ти земат 300 лева за монтаж и кво излиза колкото едно друго браво да си вземеш но няма да се занимаваш с глупости. Отделно ако искаш да си напълно легален тряа да минеш и техно тест и смяна на талони, пререгистрация в данъчното и може би има още неща за които не се сещам сега...заслужава си само ако някой ти подари всичко имаш кадърни приятели и една цистерна с бира, гараж с канал количка с инструменти и много свободно време. Ааа тряа да нямаш и жена която да ти мрънка за кво правиш глупости. Също си заслужава ако ще подготвяш колата за ДРАГ, но с 1.8 мотор незнам на къв драг ще ходиш. Тъй че ако имаш 1500 лева отваряй онлайн борсите за коли и почвай да си търсиш друго браво..Аз така направих...надявам се успях да те откажа.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Квото и да сменяш все си е Браво, просто остаря морално колата и не мисля, че е рентабилно да набиваш пари в нея...виж ако ше я правиш няква бегачка за писта и за удоволствие може би има смисъл но за ежедневно каране пазара е достатаъчно наситен за да си набиеш парите в друга кола която ще има всичко, че даже и в повече без да се знаимаваш с мръсотия и нерви дали ще стане или неFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар