Здравейте колеги, искам да попитам по запознатите за следното нещо: понеже съм разпарчетосал колата да я правя, свалил съм предния капак (ще се сменя с нов), мога ли да карам без капак? Не за постоянно де :D, просто новия капак е опакован и е затрупан в мазето най отзад. Пък и пак ще трябва да го свалям после пак така или иначе, защото ще пречи за ремонта. Идеята е да отида до един приятел за час два да помогне да смениме предните пружини само.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без преден капак...?
Collapse
X
-
Ти можеш стига да не те забележат. Аз без предна броня съм карал, но само временно след като я оставих за лепене след ПТП. Наложи ми се да мина на караулката и не са ме спирали за проверка.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Какво те бърка да караш без капак? Карай Само не оставяй колата без наблюдение, че ще хартисаш с части..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Не ми се занимава само да го слaгам и свалям за два часа. Трябва само да отида до моя човек, да смениме предните пружини набързо и обратно в моя гараж, няма да се размотавам излишно. То ще е след 19 часа, ако ме спрат случайно дали може да отнеса глоба или акт? Тя и е малко шумничка също... :DAlfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
htp_vesko написа:M5kov написа:Какво те бърка да караш без капак? Карай Само не оставяй колата без наблюдение, че ще хартисаш с части...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар