Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разтопено табло на Stilo

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Разтопено табло на Stilo

    Добър ден на всички. Предварително се извинявам, ако има подобна тема във форума, ама съм нов тук и след 2 часа четене не можах да намеря такава.Въпросът ми е дали някой друг колега е имал проблем с разтопено табло на колата си на долната жабка, около скоростният лост и под волана и дали това е нормално за този модел. Самото табло се е размекнало и страшно много цапа дрехи ако се допреш до него. Ако някой е имал такъв проблем и го е решил по някакъв начин, би ли бил така добър да сподели как го е разрешил.Предварително благодаря на всички които вземат отношение.

    #2
    Ето ти за още два часа четене, макар, че се силно се съмнявам да си отделил два часа, преди да пуснеш темата, по-скоро са 30 минути.

    Коментар


      #3
      Таблото не е разтопено, а е боядисвано с някаква гумена боя дето с времето се е разпаднала.Използва се и от други производители от същите години на производство.Чистенето става с обезмаслител Меглио.Напръсква се, оставя се да постои известно време и се изтърква,след това силиконов спрей за табла.
      Маренго 1.9Jtd-110 2002

      Коментар


        #4
        Опитай и с Cif cream ,става значително по-лесно от Меглиото. Взимаш кофа с вода и гъба за чинии, навлажняваш гъбата и действаш с Цифа,изплакваш и така. Лично изпитано на табло на Ипсилон, стана идеално.
        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

        Коментар


          #5
          Аз пък моето си го чистих с ацетон и парцал , след това леко побелява но с мляко за табло става като ново (само 1 път съм го мазал и все още си стои черно 10 месеца вече )
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

          Коментар

          Working...
          X