Добър вечер колеги. Наложи се да се разделя с Бравока, колкото и да не ми се искаше, но вече ни отесня. Сдобих се с Мареа комби, с доста козметични забележки и "удивително" ускорение :D Сблъсках се с проблем който не мога да отстраня, и търся вашата помощ. Оборотомера ми не работи. Смених 2 табла и 3 датчика колянов вал и продължава да се инати, а това много ме дразни. Второто табло и двата датчика са от TD 100hp, такива имам под ръка в автоморгата, но си мисля, че това не е проблем. До колкото разбрах от подобните теми тук, оборотомера взима инфо от този датчик... Вече се съмнявам да не е от генератора. И имам под ръка TD100hp мотор, ако прехвърля турбината, дебитомера, кулра и турбо пътищата ще има ли ефект във вървенето? Налягането на входящия въздух ще се вдине, ама кой ще пусне повече гориво в цилиндрите...? Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за Мареа 1.9 75 конски сили
Collapse
X
-
Повечето TD 75, които съм виждал, са без оборотомери. Просто може да няма инсталация за такова нещо.Това са най-бюджетните версии и всичко е изпилено на макс.Възможно е таблото веднъж вече да е сменяно, преди да я купиш и за това да не тръгва.Датчика за коляновия вал, ако не работи, колата няма да пали, на халос си го сменял, иначе да, от него взема сигнала."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар