Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса относно Стило.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    user951260 написа:
    Колеги, започна да ми святка лампата за подгревните свещи. Това стана преди около 2 седмици. интересното е че святкаше при едно от 10 паления. После постепенно започна по-често и сега е при всяко палене. Не би ли трябвало ако изгори някоя свещ да стане от един път, а не така постепенно?
    Ще святка, ще святка, и ще спре Тя свещта може да е изгоряла преди много време. Сигнализацията за това не е постоянна, а мига периодично.Ако колата е била с оригинална навигация, както е и моята, няма начин за сверяване на часовника, освен от оригиналната навигация.И прокси не помага.И разкарай тоз немски! Естественият език на колата е италиански В краен случай международния английски.Ама ако си бил с Нави, то и езика няма как да смениш без него

    Коментар


      #17
      Имам и един,два въпроса, може да са глупави, но да питам :D На стило без навигация, може ли да се сложи? И може ли панела на климатика да се замести с панел за климатроник и дали ще работи?
      Fiat Stilo 2002 1.9 jtd 115 p.s

      Коментар


        #18
        Това, което мигаше лампата на подгревните свещи се оказа релето. Сега се оглеждам за 2-ра ръка реле. Гледам има на части Стилота, които обаче са 115 коня, пак JTD. Дали ще има разлика в релето?

        Коментар

        Working...
        X