Продадох бравото и сега съм загледал такъв Fiat Palio 1.2 75кс 2000година. Чувам добри отзиви за колата, че е здрава проходима и евтина за поддръжка. Тази която я гледам е с газ но не инжекцион а с "кихалка". Интересно ми е на какво да обърна внимание на огледа по думите му са сменени бая работи по колата но все пак.. Също до колкото знам мотора е като при пунтото 1.2 75кс и съм чувал че за 75 коня и кубиците си се понабира прилично не е толкова голям мъртвец.. дайте някои съвет/мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полупка на Fiat Palio 1.2 75кс
Collapse
X
-
Re: Полупка на Fiat Palio 1.2 75кс
n0n3 написа:Продадох бравото и сега съм загледал такъв Fiat Palio 1.2 75кс 2000година. Чувам добри отзиви за колата, че е здрава проходима и евтина за поддръжка. Тази която я гледам е с газ но не инжекцион а с "кихалка". Интересно ми е на какво да обърна внимание на огледа по думите му са сменени бая работи по колата но все пак.. Също до колкото знам мотора е като при пунтото 1.2 75кс и съм чувал че за 75 коня и кубиците си се понабира прилично не е толкова голям мъртвец.. дайте някои съвет/мнение>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
аз имам такова и мага да ти кажа ,че е много корава кола,предницата няма нищо общо с традиционните за фиат,с разглобяем шарнир е и т.н.скоростните кутии са със същите предавки като на пунто.сега минуси-много лек мотор ,което я прави непроходима,няма динамика и мощност,защото все пак тази кола е с около300кг по-тежка от пунтото.това ,че е с обикновена газова уредба не и пречи.аз ако трябва сега да си търся палио бих си взел такова с 1,6 16 v 100кс,хваща го малкия данък,мощен мотор и много корав също
Коментар
-
ivel написа:аз имам такова и мага да ти кажа ,че е много корава кола,предницата няма нищо общо с традиционните за фиат,с разглобяем шарнир е и т.н.скоростните кутии са със същите предавки като на пунто.сега минуси-много лек мотор ,което я прави непроходима,няма динамика и мощност,защото все пак тази кола е с около300кг по-тежка от пунтото.това ,че е с обикновена газова уредба не и пречи.аз ако трябва сега да си търся палио бих си взел такова с 1,6 16 v 100кс,хваща го малкия данък,мощен мотор и много корав също>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар