Объркахте ме колеги, как да разбирам сега, че има 150 конна версия ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от мареа на браво.
Collapse
X
-
155 коня е новото , 147 старото и не бронята няма да ти пасне както трябва на бравото, виждал съм стои кофти, някой спомена за брава по-горе, аз съм виждал на браво - същата работа. Смени и калниците , тъкмо ще си с яките мигачи и ще ти пасне :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Бронята от Мареа и Браво ХГТ са по-къси, по спомен като си правих такава броня за моето браво я удължих с около 3см за да пасне. Или взимаш калници с броня за да стане като хората или плащаш някъде да ти я удължават . Е винаги има вариант ако 3 см разминаване не те дразнят да си караш така с бронята без да пипаш друго.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Аз съм с броня от Мареа на Бравото. Бронята идва по-къса, но при мен разликата е нещо от сорта на 5-6мм и трябва да се загледаш, за да я видиш. Като се постопли ще се опитам да я докарам наравно, защото си мисля, че може на влезе още малко навътре. Ако искаш, колега, мога да я снимам да видиш как стоиFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Не вярвай на всичко което четеш, мареа стандартно са само с един модел калници, няма такива като на браво. Ако е удряна и е сложена цяла предница от Браво/Брава е друга работа но това са частни случаи.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:pi4_s_bravo написа:Не вярвай на всичко което четеш, мареа стандартно са само с един модел калници, няма такива като на браво. Ако е удряна и е сложена цяла предница от Браво/Брава е друга работа но това са частни случаи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар