Смених апаратите,сложих АТЕ от Алфа 147,паснаха едно към едно.Колата тотално млъкна отпред,не съм вярвал че от апаратите може да тропа толкова.Сега вече разграничавам други шумове,като май заден десен амортисьор се е предал,похлопва стабилно. П.С.Минах вече почти 4 х.км.,доволен съм от колата,разхода градско си е направо перфектен,сравнено с предишните ми коли /аз всъщност никога не съм имал кола,която да харчи под 10 градско/ Идеята дотук е на около 7.5/8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Idea-всичко за модела.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Възможен ли е монтаж на smartdrl модул на фаровете за мъгла? Те се намират в отделна секция в самия фар.Ще има ли проблем ако закача "захранващия кабел към светлините" към кабела след прекъсвача на фаровете за мъгла?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Възможен ли е монтаж на smartdrl модул на фаровете за мъгла? Те се намират в отделна секция в самия фар.Ще има ли проблем ако закача "захранващия кабел към светлините" към кабела след прекъсвача на фаровете за мъгла?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Фаровете за мъгла/халогените/ мисля че ги лови чека за светлините,така че най-много да светне той.И аз си мислех да им подам направо плюс през контакт и да светят като дневни светлини,но още не съм се занимавал,вероятно преди зимата ще го направя.Така ще светят само те,без габарити и табло.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Mury написа:Фаровете за мъгла/халогените/ мисля че ги лови чека за светлините,така че най-много да светне той.И аз си мислех да им подам направо плюс през контакт и да светят като дневни светлини,но още не съм се занимавал,вероятно преди зимата ще го направя.Така ще светят само те,без габарити и табло.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар