Имам следната ситуация, която усетих предните дни:При пълен ляв или десен завой, но пълен, и при по-силно натоварване от мотора, се чува едва доловими притраквания - предполагам от каре. Но се чуват еднакво силно и в ляв и десен завои.Дали е нормално все пак да има някакъв много лек шум или каретата са тръгнали?Предполагам, че при толкова лек шум още не е за смяна. Но кое от двете трака?Аз съм минал 130 000 км с тези карета, преди мен не знам колко са карали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чукане от външно каре
Collapse
X
-
Погледни биелетките и носачите, но по-веротно е каренцата да са тръгнали. И двете :/Моето дясното хлопа здраво. Могат да карат още."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Не сменяш външните карета, ако не си сигурен. Изкарай го от главината и завърти на ръка. Виж за скъсан маншон. Банков беше писал, че 2 пъти в годината им прави профилактика - маншон, грес, съчми оглеждал и сменял...Разбито каре щрака много силно на обратен завой с повечко газ. От опит дясно се хваща на ляв завой и обратно.SKF е марка, но има страшни нови боклуци. Наскоро имаше такава тема, а и аз минах по тоя път.
Коментар
-
wwalker написа:Не сменяш външните карета, ако не си сигурен. Изкарай го от главината и завърти на ръка. Виж за скъсан маншон. Банков беше писал, че 2 пъти в годината им прави профилактика - маншон, грес, съчми оглеждал и сменял...Разбито каре щрака много силно на обратен завой с повечко газ. От опит дясно се хваща на ляв завой и обратно.SKF е марка, но има страшни нови боклуци. Наскоро имаше такава тема, а и аз минах по тоя път.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
wwalker написа:Не сменяш външните карета, ако не си сигурен. Изкарай го от главината и завърти на ръка. Виж за скъсан маншон. Банков беше писал, че 2 пъти в годината им прави профилактика - маншон, грес, съчми оглеждал и сменял...Разбито каре щрака много силно на обратен завой с повечко газ. От опит дясно се хваща на ляв завой и обратно.SKF е марка, но има страшни нови боклуци. Наскоро имаше такава тема, а и аз минах по тоя път.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:Ти каква малка сложи? И как разбра кое точно се е разбило? Много ли тракаше?
Коментар
-
wwalker написа:alvanovo написа:Ти каква малка сложи? И как разбра кое точно се е разбило? Много ли тракаше?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар