От както съм взел колата, сутрин като запаля колата и ако дам газ се чува в купето антифриза и вероятно се чува повечко, защото има малко въздух. Но не това е въпроса, а дали още от самото запалне трябва да ходи антифриз до радиаторчето на парното? А освен това не загрява за около 5-7 минути както четох тук, а стрелката заема нормално положение едва след около 10-15 мин. Днес засякох време, за което загрява, а времето беше сравнително топло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е термостата да е заминал?
Collapse
X
-
Re: Възможно ли е термостата да е заминал?
doofiat написа:От както съм взел колата, сутрин като запаля колата и ако дам газ се чува в купето антифриза и вероятно се чува повечко, защото има малко въздух. Но не това е въпроса, а дали още от самото запалне трябва да ходи антифриз до радиаторчето на парното? А освен това не загрява за около 5-7 минути както четох тук, а стрелката заема нормално положение едва след около 10-15 мин. Днес засякох време, за което загрява, а времето беше сравнително топло.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Re: Възможно ли е термостата да е заминал?
Sandeto написа:doofiat написа:От както съм взел колата, сутрин като запаля колата и ако дам газ се чува в купето антифриза и вероятно се чува повечко, защото има малко въздух. Но не това е въпроса, а дали още от самото запалне трябва да ходи антифриз до радиаторчето на парното? А освен това не загрява за около 5-7 минути както четох тук, а стрелката заема нормално положение едва след около 10-15 мин. Днес засякох време, за което загрява, а времето беше сравнително топло.
Коментар
-
и мойта загряма за около 15 минути, така че, още едно рамо за това, че термостата ти е ок. :D скоро на майка ми полото прегря, не термостата, а една подложка, в която се опира за да отвори големия кръг - направили я тъпите шваби от пластмаса и се счупила - смених я и нея и термостата и барабар с антифриза Г12 - 100точки. горния маркуч беше врял, радиатора и долния - студени - парното също изгаряше.... ама от тогава нещо не работи хубаво двг-то докато е студеноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар