Затворниците ги караха от Дебелт,въпроса е за диаметъра на цилиндъра щото да не се окаже че такава енциклопедия и отличник като теб между смотаняци като нас ,,,,фиатаджиите,,,,не помни името на този уникален съд!!! А кавитацията е отнемане не натрупване но и това е дреболия нали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой автомобил да избера?
Collapse
X
-
Аз питах фиат, алфа или рено, пък тя каква стана :D От италянци И французи, през поЧти цялата история на немското автомобилостроене, Че до самолети И кораби се стигна. От трите набелязани коли най-запазена И поддържана се оказа алфата, така Че от вЧера автопарка се увелиЧи с още един италиянец, а именно алфа 156 1.9 жтд 115 к.с. комби.За сега най-големите й проблеми са изгоряла подгревна свещ на 2ри цилиндър И няколко изгорели крушки на подсветката на таблото. Човека с автокъщата от когото я взех ми е приятел И каза, Че е на реални 164000 км. Колата изглежда много запазена И съм склонен да вярвам на тези, негови думи. Надявам се поне половината от казаното от него да е вярно И ще знам, Че не съм дал парите си на вятъра.Все пак благодаря за съветите, които ми дадоха колегите от форума, въпреки, Че взех.тази кола, за която имаше най-малко мнения. Просто отношението състояние на автомобила И цена натежа в слуЧая.Още веднъж благодаря на всиЧки изказали мнение по темата.
Коментар
-
M5kov написа:Честито!Алфата си е супер, ми нещо сме наплашени от окачването Метни някоя фотка?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Караш - плащаш. Навъртял някой 150 000 за 3 години и после започне да разправя навсякъде колко много неща сменил. То и жигула да караш, пак ще и смениш всичката карантия при такава експлоатация..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Караш - плащаш. Навъртял някой 150 000 за 3 години и после започне да разправя навсякъде колко много неща сменил. То и жигула да караш, пак ще и смениш всичката карантия при такава експлоатация...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Е то на 147 не е много по-различно, едни носачи в повече има.Рециклираш ги за 100 лв. и джиткаш Ако вземеш смотана марка, може и 10К да изкарат..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
biankov написа:Аз питах фиат, алфа или рено, пък тя каква стана :D От италянци И французи, през поЧти цялата история на немското автомобилостроене, Че до самолети И кораби се стигна.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
biankov написа:Аз питах фиат, алфа или рено, пък тя каква стана :D От италянци И французи, през поЧти цялата история на немското автомобилостроене, Че до самолети И кораби се стигна. От трите набелязани коли най-запазена И поддържана се оказа алфата, така Че от вЧера автопарка се увелиЧи с още един италиянец, а именно алфа 156 1.9 жтд 115 к.с. комби.За сега най-големите й проблеми са изгоряла подгревна свещ на 2ри цилиндър И няколко изгорели крушки на подсветката на таблото. Човека с автокъщата от когото я взех ми е приятел И каза, Че е на реални 164000 км. Колата изглежда много запазена И съм склонен да вярвам на тези, негови думи. Надявам се поне половината от казаното от него да е вярно И ще знам, Че не съм дал парите си на вятъра.Все пак благодаря за съветите, които ми дадоха колегите от форума, въпреки, Че взех.тази кола, за която имаше най-малко мнения. Просто отношението състояние на автомобила И цена натежа в слуЧая.Още веднъж благодаря на всиЧки изказали мнение по темата.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
кроко61 написа:Честито колега!Аз също много харесвам 159-ката.Със здраве и много безаварийни!Километрите не са от такова значение според мен.Предишната ми ,,италианка,, беше на 590 000км и не пипаше масло.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Humppa
Колега, честито за Алфетката ... и-и-и-и трябваше да си купиш БеЕнВеееее... с най-скъпото масло... Ся на Алфата трябва да сипваш от бедняшката Селения Голд...П.П. Този форум е на път да застигне БеГеМама...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар