Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ Браво не пали!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ Браво не пали!

Вчера си карах автомобила без никакав проблем!Днес се качвам и не пали.Стартера си върти, но не пали.Гледахме с приятел под капака и установихме 4е няма ток на свещите.Гледахме и ЕКЮ-то(или поне така мисля) има една голяма букса която изкарахме и пак вкарахме и пак не пали!Прегледахме и предпазителите, ок са.По таблото вси4ко светлини са си както преди.Някакви идеи какъв е проблема?
    Bravo 1.6 16v 96г

Митко мерси за бързия отговор,но даи пове4е инфо за този датчик.каде да го търся и как изглежда и каква му е функцията.Яд ме е 4е не пали просто ей така.Ако я бях карал и да ми се развали и да ми прави проблеми ще си знам 4е е за ремонт, а така просто си отказа!
    Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

а бензин има ли?

Коментар

30 litra dobre li e ?
        Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

как разбра че не стига ток до свещите?

Коментар

Аз имам същото Браво,давам ти gsm на моя майстор,казва се Стоян-0889 921089. Обади му се утре от името на Олег.Може би ще ти помогне.Мойто браво придърпваше,на диагностика ми казаха бубина, но този майстор откри че проблема е в кабелите за свещите и така се и оказа.

Коментар

Doide edin priatel (s alfa) proveri dali dava iskra kato izkara sveshta
              Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

Magic ти от къде си?То е ясно 4е майстор ще я гледа, ама утре сутрин имах важна работа с колата
                Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

Сега виждам че ти си от Бургас,аз съм от София,но пак му звънни може като съвет да ти е от полза.

Коментар

Working...
                  X