Привет,Предполагам, че и вие имате следния проблем със стелката на шофьорското място - постоянно се приплъзва и отива под педалите. В един момент става така, че като натискаш съединителя и той стои с един сантиметър над минимума.Да отбележа, че не съм с оригиналните стелки, но така или иначе не са предвидени някакви застопоряващи щифтове, така че не мисля, че и при оригиналните няма проблем. Как се справяте със ситуацията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК1 - стелка шофьорско място
Collapse
X
-
Създаваш си навик да я буташ назад с петичка Мислил съм вариант да залепя/зашия велкро за пода и стелката, но не ми се занимава."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
стелка
На оригиналните има копчета и не мърда много нещо таковаhttp://www.stelki.bg/product/1535/mo...07-godina.html Вярно с петата понякога си ги буташ към седалката .Случвало ми се е да натискам съединителя и да се блокира педала в стелката и си седи натиснат или не мога да превключа щото не мога да го натисна да превключа плавно.Прикачени файлове
Коментар
-
Re: Пунто МК1 - стелка шофьорско място
Romeokton написа:Привет,Предполагам, че и вие имате следния проблем със стелката на шофьорското място - постоянно се приплъзва и отива под педалите. В един момент става така, че като натискаш съединителя и той стои с един сантиметър над минимума.Да отбележа, че не съм с оригиналните стелки, но така или иначе не са предвидени някакви застопоряващи щифтове, така че не мисля, че и при оригиналните няма проблем. Как се справяте със ситуацията?Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
Ся без да се смеете, аз имам "чипровски" стелки демек текстилна истривалка за пред входната врата, само малко едното кюше е поорязано с ножицата и много се суркат напред когато слизам. И аз така-с петичката защото ме мързи да пусна един сезал или неква връвка, пък и секи ден ги тръскам да е чисто и уютно както в къщи в хола. Даже жената понякога се събува и си пътува по чорапи-както у дома ПП Нямам зелена булана на задния джам и кученце с люлееща се глава.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Re: Пунто МК1 - стелка шофьорско място
Romeokton написа:Привет,Предполагам, че и вие имате следния проблем със стелката на шофьорското място - постоянно се приплъзва и отива под педалите. В един момент става така, че като натискаш съединителя и той стои с един сантиметър над минимума.Да отбележа, че не съм с оригиналните стелки, но така или иначе не са предвидени някакви застопоряващи щифтове, така че не мисля, че и при оригиналните няма проблем. Как се справяте със ситуацията?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Romeokton написа:Тези, които съм сложил сега са чисто нови. От Лидъл са де :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар