Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто МК1 - стелка шофьорско място

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто МК1 - стелка шофьорско място

Привет,Предполагам, че и вие имате следния проблем със стелката на шофьорското място - постоянно се приплъзва и отива под педалите. В един момент става така, че като натискаш съединителя и той стои с един сантиметър над минимума.Да отбележа, че не съм с оригиналните стелки, но така или иначе не са предвидени някакви застопоряващи щифтове, така че не мисля, че и при оригиналните няма проблем. Как се справяте със ситуацията?
    Punto 1.9 JTD 2003
    Ex Punto 1.1 1994

Създаваш си навик да я буташ назад с петичка Мислил съм вариант да залепя/зашия велкро за пода и стелката, но не ми се занимава.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

стелка

На оригиналните има копчета и не мърда много нещо таковаhttp://www.stelki.bg/product/1535/mo...07-godina.html Вярно с петата понякога си ги буташ към седалката .Случвало ми се е да натискам съединителя и да се блокира педала в стелката и си седи натиснат или не мога да превключа щото не мога да го натисна да превключа плавно.
      Прикачени файлове
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

На Мерцедеса има къде да се хване стелката с тия дупки, но и на новото и на старото Браво не се сещам къде може.

Коментар

Re: Пунто МК1 - стелка шофьорско място

Romeokton написа:
          Привет,Предполагам, че и вие имате следния проблем със стелката на шофьорското място - постоянно се приплъзва и отива под педалите. В един момент става така, че като натискаш съединителя и той стои с един сантиметър над минимума.Да отбележа, че не съм с оригиналните стелки, но така или иначе не са предвидени някакви застопоряващи щифтове, така че не мисля, че и при оригиналните няма проблем. Как се справяте със ситуацията?
          Моите на Бравата са оригинални от как си е колата. Стелките имат текстилна самозалепваща лента (като обувките) Няма мърдане, а и са много запазени Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
          Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Точно с петичката. На Браво може и да има, но на Пунтото не виждам да има такъв вариант.
            Punto 1.9 JTD 2003
            Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Ся без да се смеете, аз имам "чипровски" стелки демек текстилна истривалка за пред входната врата, само малко едното кюше е поорязано с ножицата и много се суркат напред когато слизам. И аз така-с петичката защото ме мързи да пусна един сезал или неква връвка, пък и секи ден ги тръскам да е чисто и уютно както в къщи в хола. Даже жената понякога се събува и си пътува по чорапи-както у дома ПП Нямам зелена булана на задния джам и кученце с люлееща се глава.
              LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
              ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Направо ме разби колега. Смея се с глас.

Коментар

Re: Пунто МК1 - стелка шофьорско място

Romeokton написа:
                  Я вдигни стелкете и провери отдолу колко от пъпките са се изронили, после отдели нови 10 лв. и си вземи други стелки от кауфланд.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тези, които съм сложил сега са чисто нови. От Лидъл са де :D
                    Punto 1.9 JTD 2003
                    Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Romeokton написа:
                      Тези, които съм сложил сега са чисто нови. От Лидъл са де :D
                      Провери отдолу пъпките/ шипчета или квото е там да са всичсите и да са остри, а не обли.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ами интересно ми е, някой дали помни как е излязло това Пунто МК1 от завода. Не мога да повярвам, че оригиналните стелки са се мърдали така лесно.
                        Punto 1.9 JTD 2003
                        Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Working...
                        X