valeri_86_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със нов съеднител на Fiat Bravo 1.6 бензин
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:Не е задължително , при мен като бързах да сменям съединителя, от голямото бързане обърнах феродовия и си влезе като у тях си, монтирах си СК и с изненада открих че педала на съединителя прокто е като бетониран горе.
Коментар
-
Ми това че като не се движи вилката която нама как да се движи при такъв монтаж, поради причините изтъкнати от теб, педала е като закован горе и не потъва дори и на см.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ми това че като не се движи вилката която нама как да се движи при такъв монтаж, поради причините изтъкнати от теб, педала е като закован горе и не потъва дори и на см.
Коментар
-
naskobg написа:При натискане на педала, вилката натиска лагера, който от своя страна натиска ламелите на притискателния диск.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:Какъв би бил резултата, ако ламелите не могат да потънат навътре, защото профила на феродовия диск ги подпира отзад?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Да, но подпирането не е бутане така, че да не може да доближиш притискателя към маховика, за да го захванеш с винтовете, а точно наместване на профила на феродовия диск зад слънцето на притискателя.
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:Да, но подпирането не е бутане така, че да не може да доближиш притискателя към маховика, за да го захванеш с винтовете, а точно наместване на профила на феродовия диск зад слънцето на притискателя.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар